|
Odnosnie pisania w galeriach |
| Autor |
Wiadomość |
AnIeLa

Mój labrador: Asior
Pies urodził się:
27.06.2005 -08.02.2021
Wiek: 39 Dołączyła: 18 Wrz 2008 Posty: 7384 Skąd: Nowa Sól
|
Wysłany: 03-08-2009, 20:13
|
|
|
ambird, a czemu nie odwiedzasz galerii Asiorowskiego ? ja tam rozprawek na temat pogody nie wypisuje |
_________________ "Mieszańce chroni więc sama natura, psy rasowe chroni mądry dobór hodowlany, "rasowych bez rodowodu" nie chroni nikt i nic. O tym naprawę nie wolno zapominać!"
 |
|
|
|
 |
ambird [Usunięty]
|
Wysłany: 03-08-2009, 20:17
|
|
|
| AnIeLa napisał/a: | | czemu nie odwiedzasz galerii Asiorowskiego |
Baqsterowej też nie odwiedzam i jest sprawiedliwie |
|
|
|
 |
qAulinkA
Pięknie jest marzyć

Pies urodził się:
05.02.2003
|
Wysłany: 03-08-2009, 21:09
|
|
|
ambird, Cezarka odwiedź |
|
 |
Baszka [Usunięty]
|
Wysłany: 03-08-2009, 22:14
|
|
|
| Anaid napisał/a: | | Jeżei to jest moja galeria to nie rozumiem że nie mogę w niej pisać tego co mnie dotyczy z forumowymi koleżankami poplotkować - nawet!!! |
To zmień tę galerię na OFF Topic.....i tam poplotkuj z forumowymi koleżankami....tam nie wymusisz na nikim poczytania Twoich postów...tylko na koleżankach
[ Dodano: Pon 03 Sie, 2009 ]
| Anaid napisał/a: | | Poza tym ja uwazam ze moj pies i ja to jednosc wiec forum jest moje i mojego psa. |
..to załóż bloga...i problem rozwiązany...forum takie jak to nie jest blogowiskiem tylko pomocne labradorom w ich szkoleniu, wychowaniu i radom w życiu z labkiem |
|
|
|
 |
Radek

Mój labrador: Ares
Pies urodził się:
23.04.2009
Wiek: 44 Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 74 Skąd: Rogoźno Wlkp
|
Wysłany: 03-08-2009, 22:28
|
|
|
poruszyliście temat który mnie na przykład zraził do for, tego i labradory.info.
Co wchodzę to zero przydatnych tematów poruszanych tylko 99% to nowe odpowiedzi w wątkach galeria. I za każdym razem info przywitalne że jest xxx nieprzeczytanych postów i zostały usunięte i blablabla. Wkurza mnie to niezmiennie przez co wchodzę teraz tylko kiedy szukam jakiegoś info.
To naprawdę drażni kiedy się przegląda nowe wątki i posty i prawie wszystkie brzmią ala "... o jaki cudowny, jak on urósł......" i tak dalej. Nie chce się po raz któryś już potem przeszukiwać wątków w poszukiwaniu tego ciekawszego, po prostu to zraża. |
|
|
|
 |
Jagusia
Aga i jej sfora

Mój labrador: Sara
Suczka urodziła się:
w maju 2003 r.
Wiek: 48 Dołączyła: 02 Lut 2009 Posty: 1774 Skąd: skierniewice
|
Wysłany: 03-08-2009, 22:30
|
|
|
| Hejka a co z licznikiem - ktore posty się zredukowaly? |
_________________ Ratując jednego psa, nie zmienimy świata...ale świat zmieni się dla tego jednego psa.
 |
|
|
|
 |
Baszka [Usunięty]
|
Wysłany: 03-08-2009, 22:44
|
|
|
Chyba żadne bo to nie OFF Topic.....
...ale czy o to chodziło |
|
|
|
 |
Jagusia
Aga i jej sfora

Mój labrador: Sara
Suczka urodziła się:
w maju 2003 r.
Wiek: 48 Dołączyła: 02 Lut 2009 Posty: 1774 Skąd: skierniewice
|
Wysłany: 03-08-2009, 22:47
|
|
|
| Kurcze teraz to i ja się pogubilam o co chodzilo. Mnie w zasadzie tylk o jedno żadnego dzień dobry i dobranoc w każdej galerii a zrobilo sie z tego... ech... |
_________________ Ratując jednego psa, nie zmienimy świata...ale świat zmieni się dla tego jednego psa.
 |
|
|
|
 |
ambird [Usunięty]
|
Wysłany: 03-08-2009, 22:47
|
|
|
| Jagusia napisał/a: | | Hejka a co z licznikiem - ktore posty się zredukowaly? |
to pewnie Buka
|
|
|
|
 |
Baszka [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2009, 00:02
|
|
|
Zrobiłam małą dywersję....poczekam na odzew |
|
|
|
 |
AnTrOpKa

Mój labrador: Hexa
Suczka urodziła się:
18.03.2007
Wiek: 39 Dołączyła: 25 Lis 2007 Posty: 6578 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 04-08-2009, 00:05
|
|
|
| ambird napisał/a: | to pewnie Buka |
BUahahahahahahahha! O nie... no rozwaliłaś mnie tym obrazkiem i wspomnieniem o Buce !! |
|
 |
Anaid [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2009, 07:12
|
|
|
| Cytat: | | ..to załóż bloga...i problem rozwiązany...forum takie jak to nie jest blogowiskiem tylko pomocne labradorom w ich szkoleniu, wychowaniu i radom w życiu z labkiem |
i od tego masz inne tematy a nie akurat galerie |
|
|
|
 |
monikaibisiu
Biszkopcica

Mój labrador: Biszkopcik
Pies urodził się:
23.06.2008
Wiek: 52 Dołączyła: 15 Maj 2009 Posty: 4046 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 04-08-2009, 07:20
|
|
|
Wydaje mi się, że w ciągu jednego dnia z życzliwego forum potworzyły obozy agresywnie nastawionych do siebie ludzi. Szanuję opinię i zdanie osób, które nie chcą czytać o pogodzie, bądź wydarzeniach z prywatnego życia właścicieli psów. Być może galerie były zbyt cukierkowe, ale były też serdeczne, z tym się chyba zgodzicie? Oczywiście galeria to galeria i powinny być tam zdjęcia psiaków. Ponieważ największa burza rozegrała sie w galerii mojego psa, uważam że mam prawo do wypowiedzi. Za styl pisania w swojej galerii przeprosiłam, dostosowałam się do zaleceń więc wydaje mi się że to wszystko na ten temat. Teraz jednak widzę, że niewinna prośba Agnieszki wywołała burzę. Ludzie zrobili się złośliwi, potworzyły się obozy. Aż tak mało w życiu codziennym mamy awantur i nie przyjemnych sytuacji? Jeśli ktoś jest tego spragniony, proponuję właczyć tv. Dla mnie to forum to miejsce przyjazne i kulturalne, ale od wczoraj ono już takie nie jest.
Po co Baszce uprawianie dywesji i czekanie na odzew? Naprawdę szukacie tutaj afer?
Przecież jeżeli komuś coś się nie podoba, wystarczy zwrócić uwagę, myślę że to powinno pomóc. Natomiast lisie zachowanie, nieszczerość to naprawdę nie są cechy, któych tutaj szukamy. W efekcie końcowym poobrażamy się na siebie i to forum przestanie istnieć. A tego chyba nie chcemy?
Bardzo proszę o pomoc Moderatora, w sprawie uprawiania dywersji.
Jeśli jednak tylko ja mam takie odczucia, to w takim razie, przepraszam i wydaje mi się, że nie nadaję się na użytkownika tego forum. To co się wydarzyło, to nie jest poprawne zachowanie miłośników psów, tacy ludzie mają dużą wrażliwość. Nie nakręcają się na sensacje, nie atakują wzajemnie.
Mam nadzieję, ze nikogo nie uraziłam, bo to nie jest mój cel, ja tylko chciałabym aby tu było normalnie.
PS. Za własne grzechy popełnione na tym forum po raz kolejny przepraszam. |
_________________ Mój najwspanialszy, najukochańszy Biszkopcik
 |
|
|
|
 |
Wena
Agata

Mój labrador: Wena
Suczka urodziła się:
18.11.2008
|
Wysłany: 04-08-2009, 08:46
|
|
|
Moniko forum to niestety wirtualna wymiana myśli i doświadczeń, piszę wirtualna bo w realu często bywa inaczej a nawet jeszcze gorzej, na forum zawsze będą przyjaźnie, obrazy, potyczki, zabawa itd. zwykle ten z kim zażarcie prowadzimy dyskusje i wkurzamy się na maxa okazuje się super człowiekiem - wielokrotnie tego doświadczyłam
Jak najbardziej nadajesz się do tego forum i nie wyobrażam sobie żeby Ciebie tu nie było
należy pamiętać że to tylko forum i nad wszystkim przejść do porządku dziennego |
_________________ Wena
 |
|
|
|
 |
Anaid [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2009, 08:53
|
|
|
| Wena napisał/a: | | i nad wszystkim przejść do porządku dziennego |
zgadzam sie |
|
|
|
 |
Aleksandra [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2009, 08:56
|
|
|
| A jeszcze niedawno było tu tak spokojnie. Jestem na tym Forum właściwie od poczatku. Nikt jakos nie miał problemu, co pisac , w jakim temacie. Galeria zdjec to wstawianie zdjeć naszych ulubieńców i krótki podpis pod fotką. Jest tak duzo tematów na naszym Forum, ze właściwie nie ma problemu pod który można sie podłączyć. Prosze, nie róbmy tu bałaganu. Raz, ze łatwiej bedzie nam znalezc to, co nas interesuje a dwa- unikniemy kłótni i obrażania się przy każdej zwróconej uwadze. I mnie się zdarzyło prowadzić dyskusje w nieodpowiednim temacie. Nasza Adminka grzecznie zwróciła uwagę. Dyskusję przeniosła we właściwe miejsce i było ok. I niech nasze Forum pozostanie takie, jakie było- przyjazne nam i naszym labkom. |
|
|
|
 |
monikaibisiu
Biszkopcica

Mój labrador: Biszkopcik
Pies urodził się:
23.06.2008
Wiek: 52 Dołączyła: 15 Maj 2009 Posty: 4046 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 04-08-2009, 09:01
|
|
|
Aleksandro i o to mi właśnie chodzi, popełniamy błedy bo nie jesteśmy idealni, wystarczy grzecznie zwrócić uwagę i to działa. Nie potrzeba nam tu kłótni, w końcu wszyscy jesteśmy tutaj z powodu miłości do psiaków |
_________________ Mój najwspanialszy, najukochańszy Biszkopcik
 |
|
|
|
 |
ambird [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2009, 09:10
|
|
|
| monikaibisiu napisał/a: | | popełniamy błedy bo nie jesteśmy idealni |
oczywiście
Nie zmienia to faktu, że jest regulamin, do którego trzeba się stosować, ponieważ zaakceptowało się go rejestrując się na forum.
To tak jak z prowadzeniem samochodu, są przepisy do których musimy się stosować, jeśli nie, to są konsekwencje. |
|
|
|
 |
Aleksandra [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2009, 09:18
|
|
|
| Dokładnie tak:) Regulamin jest bardzo przejrzysty i własnie po to, zeby nie było nieporozumień |
|
|
|
 |
Gosiacz_ek

Mój labrador: Buster
Pies urodził się:
23.06.2007
|
Wysłany: 04-08-2009, 09:21
|
|
|
| A ja właśnie przez takie pierdoły przestałam tu zaglądać. Nie chce mi się pisać żadnych porad, nawet takich które sa 100% skuteczne bo i tak wiem, że komuś nie będzie to pasować. Nigdy w życiu nie rejestrowałam się na żadnych forach bo była to dla mnie głupota a to jedno mnie tak urzekło, że postanowiłam dołączyć do grona miłujących tak wspaniałe stworzenia jak laby. Jednak za każdym razem jak chcę tu zajżeć jestem pewna, że zaraz poczytam sobie wielkie kłótnie zamiast coś miłego i mi się odechciewa. Zawsze mój dzień zaczynał się od miłego zawitania na forum i wymienieniu kilku uwag z użytkownikami. Teraz jest to dla mnie męczące! Te wieczne kłótnie... |
|
 |
|
|