Mój labrador: Sabusia, Chilli, Krysia, Karol
Mój labrador: Lula, Matylda, Benio (CKCS)
Mój labrador: Nelusia (ESS)
Wiek: 41 Dołączyła: 02 Maj 2008 Posty: 2017 Skąd: Aleksandria
Wysłany: 12-08-2009, 20:08 Nieaktualne - psy już u właściciela
Dziś do pracy jak miałam już zamykać przyprowadzono mi dwa labradory - Czarnego psa i biszkoptową sukę. Oba psy znały przynajmniej podstawowe komendy i były zachipowane.
nr psa:
978000000905***
suczki:
978000000878***
Celowo nie podaję końcówki numeru żeby właściciel mógł jakoś udowodnić, że jest właścicielem psów.
Psy zostały znalezione w okolicach Alei Wolności. Ponoć rano widziano je błąkające się w pobliżu Rynku Wieluńskiego.
Psy zostały odstawione przez znajomą (fundacja For Animals) do schroniska i tam czekają na swoich właścicieli. Niestety nie było innej możliwości
Jeśli wpadnie Wam w oko jakieś ogłoszenie, że ktoś poszukuje labradorów - dajcie mu proszę znać, że psy czekają w schronie....
Ostatnio zmieniony przez papisia 20-08-2009, 10:12, w całości zmieniany 1 raz
Mój labrador: Sabusia, Chilli, Krysia, Karol
Mój labrador: Lula, Matylda, Benio (CKCS)
Mój labrador: Nelusia (ESS)
Wiek: 41 Dołączyła: 02 Maj 2008 Posty: 2017 Skąd: Aleksandria
Wysłany: 12-08-2009, 22:32
Diana S, jak już wyżej napisałam - sprawdzałam. Psów nie ma.
Diana S napisał/a:
Dla mnie to dziwne, psy zachipowane, a nie ma ich w bazie danych...
To wcale dziwne nie jest bo wystarczy, że wet nie wysyła numerów do bazy, a tylko chipuje... Bardzo wielu wetów tak robi a ludzie nawet nie wiedzą... Zresztą ludziom nadal się wydaje, że dzięki chipowi to można psa przez satelitę namierzyć i wystarczy, że go ma a się znajdzie
Diana S napisał/a:
W jakim schronisku psy przebywają? nr tel. adres by sie przydał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum