Możecie Diane pozdrowić od czekoladowej Hexy i jej właścicielki
Wysłany: 10-10-2009, 12:32
no właśnie sie spóżniliśmy i nie mogliśmy znaleźć tego miejsca, dopiero jak grupa na 10 przyjechała jakoś dotarliśmy, jak na pierwszy raz było chyba nieżle
jutro już nie będzie problemu
My stawialiśmy pierwsze kroki. Poznalismy Hepi i Astora
Było bardzo fajnie
Wysłany: 10-10-2009, 16:17
kagan, a nie przedstawiliście sie z Astorem....
a nie wiedziałam że aż tyle zje inkapek, mi tez sie podobało, myślałam że będzie dużo dużo gorzej, ale jakoś sobie mała radziła
Aneti, No pewnie że się przedstawił, chyba w szoku byłaś
Dziś też było ok, do czasu kiedy skończyły się smaczki wtedy to w duszy miał moje polecenia
Wysłany: 12-10-2009, 09:21
ja to miałam ostatnim razem Diana powiedziała że juz mozemy iśc do domu, bo i tak nic z tego nie będzie tym razem wzięłam cąły worek różnych smaczków a i tak pod koniec zostały mi 3 zjadła swój obiad na skzoleniu
kagan napisał/a:
Jak nie, w drodze spotkaliśmy Was i Paulinę. Astor to ten czekolad labradorowaty
no chyba tak...nie cięzko u mnie było chyba z kojarzeniem
Wogóle to cudne są wasze psiaki Hepi dobrze robią te zabawy z innymi psiakami śpi potem cały dzień
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum