Wysłany: 11-10-2009, 12:01 ZWOLEŃ(mazowieckie)Pilnie szuka domu, pies w typie labka.
Bardzo prosze pomozcie znalezc dobry dom dla tego biedaka. Moim zdaniem pies ma okolo roku raczej,widac ze to 'młodziez jeszcze". Kontakt do mnie: sozarka@wp.pl
Pies nie ma imienia, dalam mu na imie Wiki:) Ma piekne bursztynowe oczy, no zwala z nog,poprostu Help, nie moze trafic do schroniska!
Takie info dostalam:
Witam
Pies maść czarna średniej wielkości, wiek ok 2 lat , został znaleziony w lesie , był bardzo zagłodzony i wyczerpany. Po sześciu tygodniach opieki doszedł do siebie. Obecnie jest psem wesołym , czujnym , posłusznym , gotów obdażyć swojego nowego pana wielkim psim przywiązaniem .Co widać na załączonych zdjęciach.
PILNIE dom jest potrzebny, psiakowi grozi schron HELP!
Czy coś więcej wiadomo na temat tego psa ? , może ma czipa , jak reaguje na dzieci i koty ?O tatuaż nie pytam bo pewnie byś napisała gdyby miał .
Tyle sie dowiedzialam co w e-mial,wczoraj. Napisalam Panu, co pieskiem sie opiekuje, narazie, ze to pies w typie labka(nie wiedzial) i prosilam aby sprawdzil czy nie ma czipa lub tatuazu. Pies jest w kojcu. Poprosze aby moze jakies dzieciaczki zorganizowac jak psiak do dzieci zachowuje sie. A moze jakies DT byloby dla psiaka? Szkoda aby marnowal sie w kojcu czekajac na dom poniewaz to psiak w typie labka a one chca przeciez do ludziaaaa, byc blisko niego,bardzoo:cring:
Aneti [Usunięty]
Wysłany: 12-10-2009, 10:07
aż serca ściska, piekny jest!
ja to bym je wszystkie wzięłam, ale nie mam gdzie
mocno trzymam kciuki by znalazł dobry dom!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum