Ja mam zasadę,że nie bardzo ufam opiniom internetowym. Nie wiem kto pisze i jakie są jego prawdziwe intencje. Czytam i sprawdzam (jak niewierny Tomasz). Na innym forum o labach był bardzo krytyczny wątek jednej z hodowli,bardzo znanej i cenionej- też z Wielkopolski. Temat ciągnął się długo....nazwa nie padła,ale nietrudno było się domyśleć. To chyba jedyna tak krytyczna opinia tej hodowli. I co? Wszyscy,którzy ją czytali mają uwierzyć autorowi?
I bardzo mnie dziwią opinie ludzi,którzy nie widzieli,nie byli,nie używali itp. ale wiedzą najlepiej.
Szanowni Państwo Ostatnio Kupiłem psa w Hodowli Niewierskie Łąki i nie dam powiedzieć złego słowa na temat tej hodowli, właściciele wspaniali, bardzo gościnni, ludzie, którym napewno mozna zaufać, okazali mi wszystkie dokumenty oraz wyniki badań. Właścicielka wkłada całe swoje serce i czas na to by wszystkie psiaki były szczęśliwe i zadbane, szczerze powiedziawszy nie jeden hodowca mógłby brać przykład z tej hodowli, odwiedzałem pare miejsc w których mógłbym zakupić psa ale najbardziej spodobała mi sie właśnie ta hodowla. Polecam Bardzo Serdecznie [shadow=4f401e][/shadow]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum