Pomogła: 7 razy Dołączyła: 26 Lis 2007 Posty: 4631 Skąd: Polska
Wysłany: 17-05-2010, 17:54
Jaffa, jeśli masz podejrzenia że suka ma pozostawione jajniki, albo odpryski, warto wykonać USG. Moja poprzednia suka, po sterylizacji miała cieczki, okazało się, że został mały odprysk jajnika który pracował na tyle silnie, że wywoływał normalne cykle.
Warto, to sprawdzić.
tak jak troskliwa napisała może to minie więc poczekam jeszcze.
Ale zauważyłam jedną rzecz, jak pies jest z panią i zaczyna kopulować to pani od razu jest wstyd i go zabiera ale jak już z panem to jemu w ogóle to nie przeszkadza od kiedy jest jakieś przyzwolenie na takie bezczelne kopulowanie?
olusia23, Jaffa też już ma podrapany brzuszek a w końcu nie po to była ta sterylizacja
_________________ Bo od nikogo nie dostaniesz tyle miłości co od labradora
dzis bylam u weterynarza i przy okazji zapytalam jak to jest, powiedzial mi ze czasem suczki wydzielaja rozne zapachy, moga byc to wszelkiego rodzaju wydzieliny, nawet z ucha.
Jafa sprawdz moze te gruczoły obejrzyj srom suni czy nie jest podrazniony i poprostu upominaj wlascicieli ze nie zyczysz sobie takich zachowan a panowie no coz moze sa dumni ze ich samiec skacze na suczke i stad takie zachowanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum