Słuchajcie, mam pytanie do wszystkich użytkowników. Mianowicie w naszym schronisku w Obornikach od jakiegoś czasu znajduje się piękny czekoladowy spanielek. Znalazłam ludzi którym się spodobał i którzy poprzez ogłoszenia szukali spanielka i teraz na 100% chcieliby go zaadoptować Niestety mam problem z transportem na trasie Oborniki- Wrocław. I tu pytanie do was , może ktoś mógłby załatwić transport (najlepiej bezpłatny bo nie wiem czy państwo zgodziliby się na opłacenie paliwa) lub wybiera się do Wrocławia i mógłby podrzucić psine. Byłam z państwem umówiona na poniedziałek na odbiór w miejscowości położonej bliżej ale chyba nie da sie do tego czasu wszystkiego załatwić i trzeba będzie jechać bezpośrednio do tego Wrocławia. Jestem w kropce dlatego licze na waszą pomoc....
[ Dodano: Pią 06 Sie, 2010 ]
Już nieaktualne
_________________ "Adoptując psa nie zmienimy świata, ale świat zmieni się dla tego jednego psa..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum