Wiek: 42 Dołączyła: 16 Sie 2010 Posty: 523 Skąd: Małopolska
Wysłany: 21-12-2010, 23:56
Paulinna napisał/a:
Patrzyłam patronkę zwierząt i była Diana i Agata...
Moje imiona to Agata,Joanna,Karolina miałam mieć na imię Bernadetta,ale że urodziłam się 3 lutego,a 5 lutego są imieniny Agaty,więc rodzice postanowili,że będzie Agata,Joanna i tak się złożyło,że 3 lutego mam urodzinki,a 5 lutego imieninki,jeśli chodzi o bierzmowanie to zastanawiałam się nad Karoliną i Kingą,ale wybrałam Karolinę.
Co do Agaty i jej patronatu nad zwierzętami to ja chyba faktycznie mam dobrze dobrane imię,bo zwierzęta to moje życie,bardzo,bardzo je kocham...
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin
Ja w ogólnie nie chodziłam na spotkania, nie miałam egzaminów ,a podpisy z kościoła...no cóż inaczej to załatwiałam W ogóle to ja do tego podchodziłam tak ,że jak mnie tutaj nie dopuszczą to pojadę sobie na plac trzech krzyży i tam mnie wybierzmują
Na trzecie imię mam Julia. Wstyd się przyznać ale nie patrzyłam na jego znaczenie tylko po prostu to imię mi się podobało ,a że nagle miałam podjąć decyzje to było niech będzie Julia. Nie zastanawiałam się przez cały okres ''przygotowań'' boże co to ma być za imię ,tak jak moje koleżanki. PO prostu stanęło na tej Julii i koniec Mama mówiła ,że trzeba było sobie wziąć imię po babci (jej mamie) - Natalia. Ale moje babcia nie lubi psów ,a Ina i Puma to już w ogóle potffory wiec powiedziałam ,że nie
Na drugie imię mam Katarzyna.
Ja mam Patrycja, ale ja tez nie przywiazywalam do tego wagi... rodzice mi powiedzieli, ze jak bede po bierzmowaniu to oni sie nie beda wtracaj w sprawy mojej wiary, badz jej braku, wiec zalezalo mi, zeby miec to jak najszybciej z glowy - taki ze mnie diabelek
Pies urodził się:
Wiek: 38 Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 2487 Skąd: z nikąd
Wysłany: 25-12-2010, 15:09
Moje imie z bierzmowania to Łucja bo mi się spodobało i tak zostało pamiętam, że w kościele królowały imiona Oliwia, Anastazja a najwięcej to było Wiktorii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum