Nowe wieści odnośnie Astka:
-łapusia zdrowiutka, gips ściągnięty, ładnie biega na łapce
-udało się psiaka przetransportować do kwarantannika, dużo większego od tej ilozatki w której wcześniej biedak siedział
-desktop bez większych problemów uporał sie z uszolami miśka, w których było więcej węgla niż na całym ślunsku (Aston jest rewelacyjny - dał sobie bez żadnych pyskówek wyczyścić uszy a bądź co bądź jestem przecież dla niego obcym człowiekiem)
-no i to co wyszło jak w końcu można go było zabrać na spacer: zapięcie Astonkowi smyczy = siad i koniec spaceru nie ma siły żeby go ruszyć jak ma zapiętą smycz, bez niej biega elegancko. Nie wiem czy go naucze chodzić na smyczy tak rzadko go widując
[ Dodano: Sob 13 Lis, 2010 ]
Byłem dziś u Astka-Ciastka, niestety z powodu kolejnych nowych, psich bid Aston stracił swój suchutki, zadaszony boks i trafił do innego dosłownie prosto w bagno :cry:
Znów mam wrażenie jakby schudł, popiskuje ciągle, ewidentnie nie odnajduje się w schroniskowym świecie. Jednyny plus to że da sie z nim zrobić kilka kroków na smyczy (choć i tak na smyczy skomle i jest strasznie spięty), to lepiej w porównianiu do ostatniego naszego spotkania kiedy po założeniu smyczy poprostu siadał i był koniec spaceru. Dopiero w momencie odpięcia smyczy dopiero widać prawdziwego, szczęśliwego Astonka - cieszy się, biega, wraca jak go wołam - ulubieniec mój
Zdjęcia-kiepskie i bruuudne
Schroniskowa rzeczywistość...
Zainteresowanie Astonem - żadne...
[ Dodano: Sob 27 Lis, 2010 ]
Dzisiaj doszło do wspaniałego zjawiska, Astek wywalił się przedemną do góry brzuchem i czekał na mizianki
Normalnie kocham tego psa. Ma takie arystokratyczne zachowanie
Była dziś w schronie dzieciarnia z jakiejś szkoły, wszystkie psy tzn. te nie agresywne zaliczyły spacer dzięki dzieciakom
A ja jak zawsze wyprowadzam co najmniej 4-5 psów tak dziś całą wizytę łaziłem z Astkiem i trudno nam się było rozstać... :cry:
Osoba która go adoptuje, odkarmi, umyje i wyczesze będzie się cieszyła naprawdę cudownym psem :marzyciel:
[ Dodano: Sob 18 Gru, 2010 ]
Aston biega już bez jajek
Nabrał trochę ciałka i jest jeszcze piękniejszy
A zazdrosny o swojego desktopa jak nie wiem co
Zdjęcia masakryczne ale tak piź :razz: dziło że lepiej nie mówić:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum