Wysłany: 30-01-2011, 23:30 Potrzebna pomoc dla goldenki
Moja koleżanka znalazła psiaka. Niestety nie mogła suni zostawić u siebie dlatego proszę o pomoc w znalezieniu domu dla niej. To są informację od koleżanki:
suczkę miałam u siebie przez jeden dzień ponieważ mam w domu (mieszkaniu) owczarka podhalańskiego i nie mogłam jej u nas zostawić.Z ciężkim sercem oddaliśmy ją do azyla dzierżoniowskiego .Obecnie my już na własną rękę rozwieszamy plakaty na mieście i szukamy jej właściciela/ właścicielki .Na razie bez skutku
Informacje : suczka rasy golden retiever (tak myślę) ,maści biszkoptowo - rudej ,wiek nie wiem- ale raczej nie młoda , suczka przy kości znacząco nie wiadomo czy utyła od jedzenia czy to ciąża ,mieli to sprawdzić w azylu ,w dniu znalezienia brak obroży ,nie posiada również czipa Bardzo wystraszona i nieufna ,ale po nakarmieniu i przespaniu nocy w ciepłym widać było ,że odżyła ,umie chodzić na smyczy i lubi jeździć autem (tzn. nie boi się ) Bardzo urocza i sympatyczna ! Dziękuję za zainteresowanie !
[ Dodano: 30-01-2011, 23:31 ]
Nie wiem dlaczego wyszło takie zamazane zdjęcie
[ Dodano: 31-01-2011, 16:02 ]
Sunia ma już swój temat na forum goldenów więc myślę że tam się zajmą nią najlepiej jak mogą więc temat można przenieść. Przepraszam za zamieszanie.
golden2.JPG
Plik ściągnięto 71 raz(y) 27,93 KB
_________________ <a href="http://www.suwaczek.pl/" title="owulacja - suwaczek na forum"></a>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum