Wysłany: 31-01-2011, 02:52 Obóz dla psów z VIII i VII grupy - lipiec 2011
„Tropienie i praca w wodzie” - obóz dla psów gr. VII i VIII FCI - 9-16.07.2011
Zapraszamy na kolejną edycję naszego zeszłorocznego hitu – obozu specjalnie dla gr. VIII FCI, czyli retrieverów, spanieli i psów dowodnych. W tym roku jednak zapraszamy również psy z gr. VII – wyżły i setery
DLA KOGO?
Dla właścicieli retrieverów, spanieli, seterów, wyżłów i innych wspaniałych psów z VII i VIII grupy, zwłaszcza tych, którzy
- lubią tropienie, wodę i aktywność na świeżym powietrzu,
- planują start w zawodach obedience, lub też
- po prostu nie wyobrażają sobie wolnego czasu bez wspólnej zabawy z psem
Mile widziane całe rodziny - ośrodek oferuje szereg atrakcji i form aktywnego wypoczynku, wśród których każdy znajdzie coś dla siebie, m.in.: plac zabaw dla dzieci, kajaki, rowery wodne, łodzie do wędkowania. W pobliżu znajduje się wiele miejsc wartych obejrzenia.
PROGRAM:
- tropienie,
- zabawy węchowe,
- dummy, dog splash oraz inne ćwiczenia w wodzie,
- agility,
- gry i zabawy wzmacniające więź pies-przewodnik,
- obedience,
a dodatkowo:
- język psów i sposoby komunikacji,
- sygnały uspokajające w ćwiczeniach,
- techniki relaksacyjne,
- nauka samokontroli,
- zajęcia teoretyczne z zakresu zasad pozytywnego wzmacniania, prawidłowego nagradzania, podnoszenia kryteriów oraz konstruowania planu pracy.
A na zakończenie – zawody
TERMIN:
9-16 lipca 2011
Przyjazd – sobota popołudniu
Wyjazd – sobota rano
MIEJSCE:
Kolejny raz gościć będziemy w przepięknym ośrodku Sikorki, malowniczo położ onym pośród pól i łąk nad czyściutkim jeziorem Sikórz (pojezierze dobrzyńskie).
Więcej informacji o ośrodku, warunkach i cenach na naszej stronie www.canissapiens.pl
Zapraszamy również na dwa inne obozy:
w czerwcu i we wrześniu na obóz "Obedience i praca węchowa"
w lipcu i sierpniu "Fabryka Talentów"
kurde super, tylko szkoda, ze tak daleko... Znacie moze jakas taka szkole ktora organizuje takie wypady ale w gory najlepiej, albo gdzies indziej tylko nie az tak daleko...?
_________________ Teraz wiem, ze niebo jest w domu. Niebo rozswietlone iskrami milosci i radosci w oczach mojego 30kg szczescia! Kocham najmocniej
A ja się grubo zastanawiam. Pogadałam z hodowcą czy warto (bo ona bardziej w tym siedzi) i powiedziała że to jej kumpele go prowadzą i że można pojechać hehe, więc czeka mnie rozmowa z kumpelą czy pojedzie ze mną synkiem się zajać na czas treningów a przy tym odpocząć i zobaczymy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum