Chyba maleństwo nie ma tutaj jeszcze swojego tematu, więc zakładam, jeśli się mylę proszę o poprawienie.
Kopiuję z info:
Cytat:
Kochani właśnie przyjechał do Mnie ostatni psiaczek od Aquile, I tu chciałam gorąco podziękować Szalej, nata i anna34 Dziewczyny to dzięki Wam udała sie cała akcja Maluszek będzie się nazywał Karmel Jutro pojedziemy na odrobaczenie potem kolejne i szczepienia. Prosiłabym o zakup jakiejś małej paczki karmy dla maluszka. Myślę, że kilogram wystarczy bo jest tak słodki, a raczej będzie jak go zaraz wykąpię , że na pewno szybko znajdzie domek i kochającą rodzinkę Zobaczcie jaka jest różnica we wzroście I jaki on brudny Winnie też tak wyglądał jak do Nas trafił
Młody już po kąpieli:
Najważniejsza fotka z Trollem
I oczywiście z naszą psią matka polką labradorką
z tego co czytałam na Info Karmelek już w nowym domku
_________________ "Miłość do psa jest najdziwniejszą rzeczą,przy niej relacje z ludźmi stają się nudne jak owsianka" John Grogan "Marley and me'--------------------
galeria Brandusa-zapraszamy http://forum.labradory.or...er=asc&start=40
Mój labrador: Asior
Pies urodził się:
27.06.2005 -08.02.2021
Pomogła: 5 razy Wiek: 39 Dołączyła: 18 Wrz 2008 Posty: 7384 Skąd: Nowa Sól
Wysłany: 04-02-2011, 14:11
Zgadza się . Karmelek od 3 dni jest w nowym domu.
Powodzenia Maluchu.
_________________ "Mieszańce chroni więc sama natura, psy rasowe chroni mądry dobór hodowlany, "rasowych bez rodowodu" nie chroni nikt i nic. O tym naprawę nie wolno zapominać!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum