Mój labrador: Asior
Pies urodził się:
27.06.2005 -08.02.2021
Pomogła: 5 razy Wiek: 39 Dołączyła: 18 Wrz 2008 Posty: 7384 Skąd: Nowa Sól
Wysłany: 16-02-2011, 20:44 Mam serce dla psów- Cegiełki dla psów wyciągniętych z pseudo
11 lutego br. Ludzie o wielkich sercach dla psów zorganizowali akcję zabrania psów z pseudohodowli w Trutowie pod Toruniem.
W pseudohodowli były wszystkie „chodliwe” rasy między innymi :rottweilery, Syberian husky, Owczarki niemieckie, Malamuty, oraz Labradory.
Z tego okropnego miejsca zabrano 4 labradory. 3 suki + 1 samiec.
Jedna z suk jest pod opieką Fundacji Prima, natomiast 2 suczki i samiec są w Domach Tymczasowych z labradory info.
Potrzebne są pieniądze na karmy, weterynarza-badania , leczenie.
Dlatego Drodzy Forumowicze!
Zapraszamy do zakupu wirtualnych serduszek :
Serduszek mamy 80, pieniądze uzyskane za serduszka pomogą w utrzymaniu lub leczeniu psów będących w domach tymczasowych.
Koszt serduszka to 5 złotych.
Psy żywiono nie wiadomo czym przez co zwierzęta zwracały pokarm
Warunki w których mieszkały psy były straszne.
Samiec -DT - Atleta z info
Czekoladowa sunia - Ayla- DT- osoba spoza forum.
Biszkoptowa trochę wylękniona sunia-DT- Agakor z info
Psy są dowodami w sprawie dlatego tez nie wiadomo jak długa będą przebywać w domach tymczasowych co za tym idzie, jak dużo pieniędzy będzie potrzebne.
To nie jest licytacja, prosimy o bezpośredni kontakt na PW do użytkowniczki Aganica, aby uzyskać numer konta w celu dokonania wpłaty. W tytule przelewu koniecznie należy podać nazwę forum, nick i cel.
Serduszka zakupili :
anna34- 2
jkasia-2
troskliwa -4
ewusia81-4
maksiu -4
zouza-3
kasiek-4
BEATRIXX -2
boochmenka-10
AnTrOpKa-5
spajs-3
aneczka14-4
Bogdan -2
Rinuś -2
Ryniu - 6
paulina-3
gosia1974-4
ewela_emi-4
Lawendowa-2
nata-2
piotr0020- 2
ewela_emi-6
Zakupiono: 80
_________________ "Mieszańce chroni więc sama natura, psy rasowe chroni mądry dobór hodowlany, "rasowych bez rodowodu" nie chroni nikt i nic. O tym naprawę nie wolno zapominać!"
Ostatnio zmieniony przez Ryniu 29-03-2011, 20:20, w całości zmieniany 30 razy
Pies urodził się:
27.06.2005 -08.02.2021
Wysłany: 16-02-2011, 22:28
jkasia, 5 złotych za sztukę.
_________________ "Mieszańce chroni więc sama natura, psy rasowe chroni mądry dobór hodowlany, "rasowych bez rodowodu" nie chroni nikt i nic. O tym naprawę nie wolno zapominać!"
Pies urodził się:
27.06.2005 -08.02.2021
Wysłany: 17-02-2011, 11:43
anna34, jkasia, dziękujemy
Pies urodził się:
27.06.2005 -08.02.2021
Wysłany: 17-02-2011, 20:06
troskliwa, ewusia81, maksiu, pięknie dziękujemy
Aganica czy ten sam nr konta co na reniferki??
reniferki byly 2 to i serducha 2 poprosze:)
albo lepiej 3:)
poza tym mam swietna wiadomosc-maz sie nie zgodzil na drugiego laba ale powiedzial ze jak bedziemy juz mieszkali w domu a nie w bloku na jednym pokoju bede mogla byc DT:) jestem taka szczesliwa.. teraz tylko mysle kiedy juz ten dom bedzie
_________________ "Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie"
_________________ "Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum