Mój labrador: Wena
Suczka urodziła się:
19.12.2009
Wysłany: 25-05-2011, 11:36 Maks
byłeś ze mną 17 lat. odszedłeś 3 lata temu, lecz nie miałam okazji oficjalnie Cię pożegnać. Miałam zaledwie 5 latek, jak brat przyniósł do domu małą,czarną kudłatą kuleczkę. dziękuję Ci za wspaniałe lata, przepraszam, jeśli coś robiłam nie tak... do zobaczenia na łące, kochamy Cię i pamiętamy!
skarbus luizki.JPG Maksio
Plik ściągnięto 6817 raz(y) 51,15 KB
_________________ "Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej ona się huśta na ogonie.."
test ciążowy - 8 zł, wełniane buciki - 5zł, mina ukochanego - bezcenna
Mój labrador: Wena
Suczka urodziła się:
19.12.2009
Wysłany: 26-05-2011, 09:10
być może. był ze mną od zawsze, nie znałam życia bez niego. po prostu był i nie wyobrażałam sobie, że go kiedyś zabraknie. to wielka strata, dla całej mojej rodziny. teraz Wena wypełniła tę pustkę, jest naszym słoneczkiem. a z Maksiem jeszcze sobie pobiegam na łące!
_________________ "Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej ona się huśta na ogonie.."
test ciążowy - 8 zł, wełniane buciki - 5zł, mina ukochanego - bezcenna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum