_________________ "Miłość do psa jest najdziwniejszą rzeczą,przy niej relacje z ludźmi stają się nudne jak owsianka" John Grogan "Marley and me'--------------------
galeria Brandusa-zapraszamy http://forum.labradory.or...er=asc&start=40
Mój labrador: Bazylek [*]
Pies urodził się:
25.01.2008-26.08.2021
Wysłany: 11-06-2011, 23:42
Bora napisał/a:
Salerno to Patrycja nasza kochana modka Bardzo ciepła, spokojna i cierpliwa osóbka Ma labencjusza biszkoptowego Bazylka
Dobrze, że niczego nie jem, bo bym się biedna udławiła... Jestem taka ciepła, spokojna i cierpliwa jak osoba, która to napisała! Magda, Magda bardzo dziękuję, dobrze, że widzisz mnie w takich pozytywnych barwach. (Bazyl pozdrawia koleżankę Borę!).
Labradore napisał/a:
dołączam się do prośby. Niech modkowie sie nam ujawnią
Z tego co wiem to nie mam żadnego obowiązku pisania czegokolwiek na swój temat... Jeżeli mogłabym w czymś pomóc to zapraszam na pw.
Dobrze, że niczego nie jem, bo bym się biedna udławiła... Jestem taka ciepła, spokojna i cierpliwa jak osoba, która to napisała! Magda, Magda bardzo dziękuję, dobrze, że widzisz mnie w takich pozytywnych barwach. (Bazyl pozdrawia koleżankę Borę!).
No przecież prawdę napisałam Szczerą prawdę! Ślę ciepłe uściski.
Mój labrador: Bazylek [*]
Pies urodził się:
25.01.2008-26.08.2021
Wysłany: 12-06-2011, 13:07
Bora napisał/a:
Ślę ciepłe uściski.
Ja również (mam nadzieję, że zdajesz sobie z tego sprawę jak bardzo brakuje mi Ciebie na pokładzie!) :)
*Przepraszamy za offa, bo jeszcze będę musiała sama sobie upomnienie wysłać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum