Mój labrador: Hermiona (*)
Suczka urodziła się:
30.08.2003-02.05.2018
Mój labrador: Fiona (*)
Suczka urodziła się:
23.01.2008-12.12.2019
Mój labrador: LOVE STORY Lualaba(*)
Pies urodził się:
14.09.2008-19.06.2022
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 31 Paź 2008 Posty: 9860 Skąd: Warszawa
Wysłany: 15-07-2011, 08:37
Gocha2606 napisał/a:
A potem by go puścił i od tej pory Frodo miałby przed nim respekt
Niestety do tego momentu nie byłam w stanie doczekać.Widok był zbyt drastyczny a ja mam za słabe nerwy by doczekać końca.
Gocha2606 napisał/a:
dzisiaj była bardzo niespokojna, dyszała, szukała sobie bezpiecznego miejsca
Tak od kilku dni zachowuje się moja starsza sunia.Nastąpiło to dopiero teraz, gdy jesteśmy na działce: las, duża woda i codzienne burze miotające się nad wodą, pioruny walą czasami przez parę godzin. Śmiejemy się ze woda nie chce przepuścić burzy i dlatego to tak długo trwa.
Hera od kilku dni, podczas burzy, okazuje poddenerwowanie.Wcześniej tego nie obserwowałam.Szkoda mi suni, bo już starszeńka jest i nie sądziłam że będzie się bała w takich sytuacjach.
Jest pupilką mojego męża i on nie potrafi zrozumieć że nie wolno się litować w takich sytuacjach.Mizia ją, tuli i tym zachowaniem pogłębia jej stresa.
Nie potrafię chłopu wytłumaczyć że robi źle.
Do Fiony nie podchodzi bo ona w sytuacjach lękowych, startuje z zębiskami i biada temu kto się do niej zbliży.Fiona woli się bać w ukryciu, na działce chowa się pod łóżkiem i tam przeczekuje burze.
Mój labrador: Reda
Suczka urodziła się:
03,12,2010
Mój labrador: Bonnie
Suczka urodziła się:
10.04.2014
Pomogła: 3 razy Wiek: 47 Dołączyła: 12 Mar 2011 Posty: 5261 Skąd: warszawa
Wysłany: 16-07-2011, 09:40
Cytat:
aganica
w razie co moge Pchle wypozyczyc ona co prawda podszczekuje na wszystkie psy (bez roznicy),ale tylko wtedy kiedy nie moze sie z nimi przywitac
mozemy sie spotkac ktoregos dnia i oswajac Loviego z malym pieskiem tylko najpierw moze niech mu sie szyjka wygoi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum