Mój labrador: Nala
Suczka urodziła się:
20.03.2011
Wysłany: 10-09-2011, 16:31 Tofik West Highland White Terrier
Tofik ♥
Był rasy West Highland White Terrier . ur. 5 maja 2006r.
Został uśpiony 6 kwietnia 2011r.
Walczyłam oo jego życie 2 miesiące, jednak się nie udało ..
O jego objawach ;
na samym poczatku zaczynało się od tego że łaził w kułko i glowe przyciskał do ścian przy ostatnim ataku (bo miał ich kilka ) zaczął piszczeć, pozniej łapy mu sztywniały i leżał po czasie sikał pod ciebie i się ślinił przy pierwszym ataku miał śpiączkę a przy ostatnim drgawki . Jeszcze przy tym przyśpieszony oddech i jakis taki dziwny .
Mi sie wydaje że miał padaczke ale pierwsi weterynarze źle go leczyli dopiero ostatni dawał leki na padaczke jednak myśle że tamte leki go wyniszczyły od środka dlatego te na padaczke nie działały .
Jest juz za teczowym mostem .. [*]
Bardzo tęsknię ...
Zdjecia ;
1 . Jako szczeniaczek
2 . W środku jego zycie . Jęzorek
3 . Z miśkiem
4 . Na plaży .
5 . Wąch wąch kwiatek
6 . świecące oczka .
I zdjęcia z ostatnich dni/ tygodni ;
1 . Łapka .
2 . Dupcia .
3 . Takie na dworzu .
4 . Nie ma to jak wiatr we włosach .
5. To moje ulubione . tofik wygląda jagby miał taką nadzieje w oczach
Będe jeszcze dodawac więcej zdjeć .
Mam ich około tysiaca ..
Maxio, mój poprzedni pies , mega podobny właśnie to Tofika (z tym że to był kundelek) w wieku 4 lat dostał właśnie pierwszego ataku... najpierw myśleli że to jakiś udar ale potem , po 2 ataku okazało sie ze to padaczka. Lekka tak 2-3 razy do roku...
podczas ataków właśnie miał sztywne łapy , próbował kłaśc się i wstawać na przemian, ciężko dyszał...
bardzo Ci współczuję, miałas ślicznego przyjaciela
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum