Wiek: 54 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 89 Skąd: Burton on Trent, UK
Wysłany: 16-09-2011, 19:14
noz sie w kieszeni otwiera...
dorwac takiego i kazac mu wypic to samo... policja powie, ze niska szkodliwosc czynu? jesli ktos jest w stanie zabic z zimna krwia psa czy innego zwierzaka, tak samo bedzie w stanie zabic czlowieka.
za zabicie zwierzaka powinna byc taka sama kara jak za czlowieka
greghorr, juz nie ma sił aby cos powiedziec ,ja od wczoraj jestem zdołowana i nie moge przestac o tym myślec,gdy pomysle ze gdybym go adoptowała toby dzis żył szczęśliwy i kochany ale to jest najgorszy ból i największe pragnienie-uratować psie istnienie ,dać dom,właśnie takiemu co najmniejsze ma szanse,obiecuję wam wszystkie labki,ze kiedys ,niedługo tak sie stanie ,jestem wam to winna jako CZŁOWIEK
_________________ "Miłość do psa jest najdziwniejszą rzeczą,przy niej relacje z ludźmi stają się nudne jak owsianka" John Grogan "Marley and me'--------------------
galeria Brandusa-zapraszamy http://forum.labradory.or...er=asc&start=40
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum