Mój labrador: Kika
Wysłany: 18-09-2011, 23:06
Witam z tej strony szczesliwa wlascicielka labusi!Mam mnostwo cudownych zdjec ale niestety mimo kilku prob nie potrafie ich wstawic na forum,wydaje nam sie ze zdjecia sa zbyt duzego formatu wiec jutro sprobujemy je zformatowac i wstawic.
Kilka słów o Daisy: mamy za soba dwa dni pelne wspaniałych chwil,caly wczorajszy dzien sunia spedzila z nami w domu i ogrodzie zeby sie oswoic z nowym domkiem,zdecydowanie dobrze sie tu czuje.Natomiast dzisiaj po poludniu wyruszylismy na spacer trasa ulubionych parkow,pokazalismy suni troche miasta i plaze nad Wisła,pogoda byla idealna wiec nawet kapiel w oczku sie udala:) Spacer trwal az do teraz,sunia ma mnostwo nie sporzytej energii wiec jak tak dalej pojdzie to za miesiac bedziemy obydwie mialy talie osy;)
Daisy wydaje sie byc zadowolona,dopiesczamy ja chyba nawet przesadnie ale przyjmuje wszystko z wielkim labim usmiechem. Jutro dostarcze zdjecia to sami zobaczycie jak nam dobrze...:)
Pozdrawiamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum