Wysłany: 23-09-2011, 09:36 Martini, Kicia, Misia i (Tosia [*])
Mój zwierzyniec to:
1. Ruda chomiczka - Misia mająca już 2.5 roku
2. Kotek Marti - 2 lata z kawałkiem. Przytuptał do nas kiedy miał około 2 miesięcy. Był chory i przechodził operację. Miał tylko 20% na przeżycie, ale się udało Jest to największy wariat jakiego w życiu spotkałam, ale również potworny pieszczeoch.
3. Kotka Kicia - ma 13 lat. Moja kochana staruszka <3 Ale trzyma się dobrze Lata po domu jak szaleniec. Ale też lubi się przytulić. Dziś spała ze mną calutką noc Również została przygarnięta do domu, kiedy ja miałam rok. Jakaś kotka okociła się w naszym schowku na dworzu i tylko Kicia przeżyła. Reszta małych zdechła. Moja chcrzestna postanowiła się nia zaopiekować i dzięki temu mam kochanego przytulańca
4. No i jeszcze miałam Tosię. Chomisia zdechła w moje urodzinki tego roku 18 grudnia. Była bardzo kochana. Żyła rok i 7 miesięcy. [*]
Misia:
mała Misia
Tosia [*], niestety już jej z nami nie ma
Teraz czas na kotecki
Marti (pełne imie: Martini Łobuz Pieszczoch)
sorki za jakość
a tu sobie śpię:
ważniak:
mój wampir:
nie obchodzą mnie samochody! mają mnie ominąć i już!:
MUCHAAA!:
Kicia (jej zdjęć mam mało, bo ona ucieka od aparatu...:P)
myju,myju:
Oto moja zwierzęca rodzinka Na wiosnę dołączy piesek.
Dziękujemy, dziękujemy
Wczoraj ładowałam aparat żeby porobić następne zdjęcia. Więc dziś jak będę miała chwilkę czasu to porobię, a wkleję dopiero za parę dni, bo mam popsuty komputer i nie czyta aparatu Ale pójdę do koleżanki i tam pozgrywam .
Wczoraj Marti dostał szajby i wlazł mi do łóżka i podrapał pościel . A później zaczął biegać po całym domu. W końcu tak się zmęczył, że spał ze mną całą noc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum