Troszkę odnawiam temat ale chcę napisać że byłam na pewnym forum (nie chcę podawać nazwy bo nie wiem czy ktoś się nie obrazi) i zostałam równo zjechana bo dużo pisałam
Lol przecież skoro coś wiem a ktoś takiej wiedzy potrzebuje to czemu mam się nią nie podzielić? Forum chyba od tego jest. W dodatku dostałam ostrzeżenie od administratorki bo 3 czy 4 razy napisałam post pod postem Normalnie tragedia
Mój labrador: Kaja
Suczka urodziła się:
04/09/2007
Wysłany: 16-06-2008, 10:24
A skąd pochodzi Twoja miłość do rottweilerów? Miałaś takiego psa wcześniej?
Goha_lab [Usunięty]
Wysłany: 16-06-2008, 10:25
BlueDiego, rottweilera nie miałam ale wychowałam się przy tych psach bo kuzynka ma hodowlę. Od małego przebywałam z takimi psami tego się nie zapomina
anita89 [Usunięty]
Wysłany: 06-12-2012, 22:00
Jesteśmy zadowoleni i super, że jest takie miejsce!
anka1434 [Usunięty]
Wysłany: 11-12-2013, 19:36
Fajnie, że jest takie miejsce, gdzie można się czegoś dowiedzieć o labkach, pogadać i poznać innych labofanów W dodatku miło, sympatycznie i przyjemnie Jest nadzieja, że nas stąd nie wyrzucą
bardzo dużo się idzie z tego forum dowiedzieć. fajnie jest wszystko opisane i nie trzeba szukać we wszystkich postać bo jest lad i porządek. bardzo mi się tu podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum