|
Podgryzanie kołdry i poduszek. |
| Autor |
Wiadomość |
Małgosia35

Mój labrador: Gustaw vel Gucio ( Magnum Mera Vallis )
Pies urodził się:
21.06.2017
Mój labrador: Klocek
Pies urodził się:
15.01.2009
Mój labrador: Max ( Grom Sodalis )
Pies urodził się:
20.07.2014
Pomogła: 13 razy Wiek: 53 Dołączyła: 23 Paź 2011 Posty: 3193 Skąd: Bergen op Zoom-NL
|
Wysłany: 10-12-2011, 00:59
|
|
|
| donia457 napisał/a: | | no to mamci sie nie nudzilo pod czas sprzatania mieszkania |
Sprzątanie po Synusiu to norma
Codziennie jakies papierki postrzępione na podłodze,chusteczki higieniczne jak mu się takowe uda dorwać (a ma fioła na ich punkcie),zabawki,które walają się wszędzie ,i wszelkie inne "rzeczy" ,które Misiu uzna za skarby ,którymi warto się pobawić np przyniesiony kij ze spaceru i pośrutowany na środku pokoju
Ale co tam,dba ,żeby mamcia nie zapomniała jak się sprząta |
|
 |
mery

Mój labrador: TESI
Suczka urodziła się:
MAJU
Suczka urodziła się:
maju 2011 r.
|
Wysłany: 11-12-2011, 21:37
|
|
|
| HEJ MÓJ TEŻ TAK ROBIŁ ALE PRZESTAŁ. MOJA TESKA PO PROSTU PRZEZ TAKIE ZACHOWANIE DAJE MI ZANC ŻE CZAS SIĘ NIĄ ZAJĄC. CZASAMI CHCE PO PROSTU IŚĆ SIKU A CZASAMI CHCE PO PROSTU ŻEBYM JEJ POŚWIĘCIŁA SWÓJ CZAS. BYWA ŻE ROBI SOBIE PODCHODY I ZACZYNAJĄC OD KOŁDRY JAK JĄ POGRYZA LĄDUJE NA NIEJ ZA MOIM POZWOLENIEM. MYŚLĘ ŻE TWÓJ PIES CHCE BYĆ ZAUWAŻONYM I NIE WIE CO ZROBIĆ ŻEBY WZBUDZIĆ TWOJE ZAINTERESOWANIE. CZASAMI POTRZEBUJE TYLKO PRZYTULENIA, POGŁASKANIA. MOŻESZ TAKŻE MIEĆ JAKIEGOŚ GRYZAKA DLA NIEJ BĄDŹ ZABAWKĘ KTÓRĄ LUBI GRYŹĆ I JAK PRZYJDZIE SPRÓBUJ DAĆ JEJ ZABAWKĘ TO MOŻE UDA CI SIĘ ODUCZYĆ GO GRYZIENIA KOŁDRY. POZDR |
|
|
|
 |
madziorka80
Witam wszystkich : )

Mój labrador: Tibon
Pies urodził się:
14,01,2011
|
Wysłany: 12-12-2011, 19:45
|
|
|
| Dziękuję wszystkim za dobre rady, na szczęście podgryzanie mineło, faktycznie mój psiurek się chyba nudził, bo wcześniej dużo z nim chodziłam. Na szczęście poduszki są uratowane a Tibon szczęśliwy |
_________________ GALERIA TIBONA
http://forum.labradory.or...a2a2e538#229306
</a> |
|
|
|
 |
pysiagrzes

Mój labrador: Bilbo
Pies urodził się:
21.05.2013
|
Wysłany: 19-12-2013, 11:50
|
|
|
Hej. Mój Bilbo również lubi sobie tak podgryzać, ale nie tylko poduszki, czy kołdry....również swój kocyk, zabawkę gumową lub pluszową (zdarza się, że zrobi przy tym dziurę, chociaż nie zawsze). Raczej wszystko jest obślinione:P On jeszcze przy tym tak śmiesznie lekko porusza przednimi łapkami (ale nie całymi, tylko ich przednią częścią). Nie wiem czym to może być spowodowane.
Zabawy ma raczej sporo, z mężem poświęcamy mu dość dużo czasu, teraz dodatkowo bawi się codziennie z innym pieskiem, ponieważ chwilowo mieszkamy u teściów.
Robił tak od początku pobytu u nas i do dzisiaj mu się zdarza...chociaż ostatnio chyba troszeczkę jakby mniej:) |
_________________ BILBOWA galeria: http://forum.labradory.org/viewtopic.php?t=9868 |
|
|
|
 |
luizka4don

Mój labrador: Bella
Suczka urodziła się:
21.10.2012
|
Wysłany: 19-12-2013, 22:31
|
|
|
Oj tak jakies 3 miesiace temu nie poscieliłam łozka bo rano wychodziłam i w sumie pomyslałam ze Belunia polula w pieleszach jak mnie nie bedzie no i to był mój błąd!!! Kołdra była z pierza i jak wróciłam pokój wygladal jak by tam z kilka kurek oskubano hehe. A poduszki to norma własnie wczoraj prałam jaska który juz od dawna lezal w kanapie i z pralki najpierw posypały sie kawałki gąbki:) Moj kochany piesek musiał kiedys ponadgryzć jej rogi a ja przed praniem nie zauwazyłam:) I nauczona błedami juz nie zostawiam jej łóżka heh |
|
|
 |
Sarrai

Mój labrador: Frida
Suczka urodziła się:
12.02.2013
Wiek: 38 Dołączyła: 09 Sty 2013 Posty: 483 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki
|
Wysłany: 20-12-2013, 08:04
|
|
|
Frida notorycznie ściąga z poduszek poszewki... Ostatnio dorwała się do innej, zniszczyła suwak i ściągnęła to była chwila pranie chce zrobić, czy jak? |
_________________ Galeria Fridy:)
http://forum.labradory.org/viewtopic.php?t=9603
 |
|
|
|
 |
Teresa

Mój labrador: Luna
Suczka urodziła się:
04.02.2012
|
Wysłany: 31-12-2013, 19:17
|
|
|
moja tez od malego wszystko podryzala, takj jakby sobie gryzie zabkami tak gryzie wszystko podczas zabawy, nawet kota tak podgryza, co jemu sie bardzo podoba |
|
 |
Quaddo

Mój labrador: Quaddo
Pies urodził się:
05.05.2013
|
|
|
|
 |
|