Wysłany: 23-12-2011, 12:54 Jak ocenić czy labek jest za gruby...???
Czytałam kiedyś ale nie moge już znaleść.
Mój młody ma ok 7 miesięcy. Ostatnio był warzony 2 miesiące temu i warzył 20 kg. Teraz może przybrał z 5, 6 kg -ale to tak na moje oko -dowiem się po nowym roku.
W każdym razie coraz więcej osób twierdzi że jest przy kości Choć mi się zawsze wydaje że jest prawie idealny Masywny owszem, ale chyba nie gruby hmmm..
Pies urodził się: Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 2487 Skąd: z nikąd
Wysłany: 23-12-2011, 18:04
Cytat:
Czytałam kiedyś ale nie moge już znaleść.
Mój młody ma ok 7 miesięcy. Ostatnio był warzony 2 miesiące temu i warzył 20 kg. Teraz może przybrał z 5, 6 kg -ale to tak na moje oko -dowiem się po nowym roku.
W każdym razie coraz więcej osób twierdzi że jest przy kości Choć mi się zawsze wydaje że jest prawie idealny Masywny owszem, ale chyba nie gruby hmmm..
ciężko ocenić tak po opisie , wrzuć fotki psiaka z boku i z góry zobaczymy jaką ma sylwetkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum