kiddy, przepraszam, ze to napisze, ale oferujesz swoje uslugi i piszesz, ze masz 2lata doswiadczenia a w postach robisz podstawowe bledy.Np. tresura zamiast szkolenie, resocjalizacja zamiast socjalizacja. Piszesz najpierw:
kiddy napisał/a:
Najlepiej rozpocząć tresurę jak najwcześniej, czyli od 6-go miesiąca życia psa.
a pozniej
kiddy napisał/a:
a juz tez zmieniłam zdanie co do szkolenia szczeniaków teraz mam szczeniaka 4 tygodniowego:)
Przyznam szczerze, ze bardzo szybko zmieniasz swoje metody szkoleniowe.
ps.Te dwa lata doswiadczenia gdzie nabylas jesli mozna spytac?Wiesz ja rowniez moglabym napisac, ze mam 4 lata doswiadczenia poniewaz 4 lata temu zaczelam szkolic wlasne psy, ale to nie o to chyba chodzi.
tak słyszałam o tym programie. Ok małe przejęzyczenie socjalizacja
[ Dodano: Czw 19 Cze, 2008 ]
Ja swoje doświadczenie zdobywałam prze kilka lat. 2lata mam doświadczenia (że szkole psy) wcześniej ukończyłam lub jestem w trakcie realizowania różnych kursów :
"Szkolić Pozytywnie. Praktyczny kurs skuteczniej pracy z psem". E.Włodarczyk
Przechodziłam szkolenia w schronisku dla bezdomnych zwierząt jak poradzić sobie z agresją psa i jak postępować z psami typu bull oraz jak radzić sobie z psimi lękami. Prowadzone przez naszego zoopsychologa
szkole psy w szkole dla psów Leszka Kalisz pomagam mu i obserwuje jak to robi i współpracuje ze szkoła ARMARKA
KYNOTERAPIA (Dogoterapia) Barbary Lorenc
[ Dodano: Pon 23 Cze, 2008 ]
wystarczy??????????
[ Dodano: Wto 01 Lip, 2008 ]
Co taka cisza zapadła??????????
Napisałam coś nie tak????????????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum