czy możecie polecić szkolenie dla szczeniaków - podstawy - w Poznaniu lub okolicach?
Czy z doświadczenia pronujecie szkolenie w grupach czy indywidualne?
Najlepiej skontaktować się bezpośrednio z dziewczynami z Poznania, one podadzą Ci terminy kursów albo ewentualnie kiedy można przyjść i popatrzeć na zajęcia.
Tu masz namiary telefoniczne i mailowe do Lidki Rychlewskiej:
Mój labrador: Luna
Suczka urodziła się:
19.10.2011
Wysłany: 25-04-2012, 12:42
A czy może ktoś mógłby polecić trenera indywidualnego, który pomoże w szkoleniu u mnie w domu? Problem dotyczy niszczenia mieszkania i ucieczek na spacerze:)
My byliśmy na szkoleniu grupowym w Wesołej Łapce (już nie ma w Poznaniu), na jednodniowych warsztatach w DogMasters i w Radosnym Psie bawimy się w agility - wszystkie szkoły polecam, w 100% pozytywne, a mi akurat bardzo na tym zależy
sewula napisał/a:
A czy może ktoś mógłby polecić trenera indywidualnego, który pomoże w szkoleniu u mnie w domu?
Zazwyczaj każda szkoła ma opcję szkoleń grupowych i indywidualnych, więc nie ma problemu
KOŚMI napisał/a:
Czy z doświadczenia pronujecie szkolenie w grupach czy indywidualne?
Według mnie dla szczeniaka zdecydowanie grupowe, w takim wieku najważniejsza jest socjalizacja i budowanie więzi z przewodnikiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum