Kto czytał ten wie że ta książka jest świetna kto nie czytał niech przeczyta jak najszybciej. Wspaniała książka rozwijająca wyobraźnię. Książka inna niż wszystkie. Wspaniała jest również jej ekranizacja zrobiona przez rosyjskich filmowców w formie serialu. Naprawdę świetna warto obejrzeć nawet dialogi są identyczne jak w książce. Jest to moja ulubiona książka której czytanie nigdy mi się nie znudzi
hyyyym... czytałam, bo musiałam aczkolwiek wrażenia po przeczytaniu całkiem miłe. Musiałabym przeczytać sumie jeszcze raz, bo ten pierwszy raz to tak na szybko bo już sprawdzian byl
Ta książka jest po prostu boska (nie mylić z Boską Komedią Dante'go ).
Jak na razie czytałam ją tylko raz, ale wiem, że jeszcze ją przeczytam!!! Świetna, wspaniała, cooool Wszystkim polecam
A pamiętacie jak Berliozowi odpadła głowa ? hehe
MiM jeszcze przede mną... ale chcę przeczytać ją jak najszybciej, już czeka na mnie położona bezpiecznie na moim ''książkowym stoliku'' i kusi
_________________ ''Słuchajcie, mam pomysł - (...) - to znaczy, nie mam żadnego pomysłu, ale tam leży takie coś. To do mnie przemawia, z tym, że nie wiem co mówi'' - Joanna Chmielewska
adresprzema [Usunięty]
Wysłany: 03-05-2017, 21:19
Cytat:
Mam ciekawe studenckie notatki dla fanów Bułhakowa
Co ty gościu za wiochę robisz.
Trzeci Twój post i trzecia reklama tej samej strony.
A admini śpią i nie potrafi zrobić z Tobą porządku.
U mnie dostał byś bana na IP po pierwszym poście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum