haha, nie szkodzi, mnie to nijak nie uraza. Pies rasy Australian Cattle Dog jest psem pracującym wyhodowanym do zaganiania niebezpiecznych zwierząt hodowlanych bez wskazówek udzielanych ze strony człowieka. Jest krzyżówką pomiędzy Scottish Highland Collie, Dalmatyńczykiem, Kelpie, (prawd.) Bulteriera i dzikiego psa Dingo.
to strona mojej kolezanki i wspolwlascicielki Guerry, na niej duzo zdjec i informacji
korzystajac z okazji pochwale sie ze z Orso odnowilam w sobote egzamin psa ratowniczego I klasy w terenie, gruzowy zdalismy miesiac temu. Egzaminy zdajemy co rok, nie sa dozywotnie.
dzieki wielkie, strasznie sie ciesze, bo zdac raz moze sie udac, ale zdajemy juz kolejny rok z rzedu, trzeci, i oblalismy tylko jeden z 6 egzaminow (przeze mnie, ja zawalilam troche). A mloda suka tez sie swietnie zapowiada, na jesien czeka ja sesja, dwa egzaminy, ciekawa jestem jak to bedzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum