Przyjaciele forum Zgłoszenie
FAQFAQ    SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ProfilProfil
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Moje kochane skarbki :**
Autor Wiadomość
siulentas 

Mój labrador: Walley (Fallend Franklin)
Pies urodził się:
09.02.2011

Mój labrador: Honey (Hiraethog Rose Honey)
Suczka urodziła się:
25.05.2011

Pies urodził się:
Pomogła: 3 razy
Wysłany: 11-07-2012, 20:23   

Te moje puszyste doopki zaczely spac w nocy kolo lozka z mojej strony :) nie wiem dlaczego bo gdy jest im za cieplo ida pod lozko, gdy chlodno pod kaloryfer badz na dywanik a ostatnie kilka dni spia tak ze zasypiajac moge je poglaskac :)

[ Dodano: 17-04-2013, 17:30 ]
U krolinek sporo sie zmienilo. Przed porodem zamieszkaly na przedpokoju. Oczywiscie biegaja po korytarzu i salonie kiedy sie je wypusci z klatki ale niestety musza byc zamkniete. Zdemolowaly strasznie sypialnie za co my ponosimy koszta ale to nasza wina bo pozwolilismy od poczatku na swawole teraz jednak nie mozemy sobie pozwolic na podgryzaniee rzeczy dziecka tudziez piekne zapaszki.
Niestety ucierpialy bo ja kapletnie nie mam czasu wieczorkiem jedynie do nich zajrze dam karmy poglaskam badz polatac dam ale glownie robi to tz. No i zmieniam im sianko oraz kuwetke.
Obecnie w domu mamy masakre. Krowka dostala stanu zapalnego przyzebia i zeby wrosly jej w policzek. Zrobil sie okropny wielki ropien w ciagu godzin. Wizyta u weta antybiotyki i umowienie sie na zabieg. w poniedzialek miala wyciskana rope gdyz w gabinecie ropien pekl i wetka wycisnela pozostalosc. Na dzien dzisiejszy tworzy sie juz nowy jutro ma zabieg pod narkoza albo przytnie zeby wetka albo usunie nie wiadomo.
Oczywiscie sa to koszty na ktrore nei mozemy sobie pozwolic obecnie ale nie mamy wyjscia. Tz kabinuje klatke na dwor ale ja raczej jestem za oddaniem ich by sie nie meczyly. Krowka w obecnym stanie jest uciazliwa gdyz ropa sie saczy i potwrnie smierdzi. Cale mieszkanie wciaz wietrzone a srenio pomaga to samoo z zapachami w kontakt badz odswierzaczami powietrza. Wrazenie jakby sie rozkladalo jakies zwierze... cos okropnego wiem ze to nie jej wina ale czekam juz konca tego jej stanu bo ciezko to zniesc. Dwa psy musza byc szczepione wallek musi isc do veta ze skora to tez koszta wiec trzeba zdecydowac a psow napewno nie oddam...

[ Dodano: 18-04-2013, 15:14 ]
Krowka juz w klinice. Wlasnie ma zabieg. Okazalo sie ze ma jakas narosl na szczece szpiczasta ktora przebila juz skure pyszczka i zgrubienie sprawilo zwyrodnienie miejsca gdzie sa tylne zeby i one tez sa do usuniecia.

[ Dodano: 16-06-2013, 18:01 ]
dziewczyny juz w nowym domku :(
ale musze powiedziec ze beda mialy lepiej niz z nami...
czekam na zdjecia od nowych wlascicieli.

Odpowiedz do tematu