Mój labrador: Teyla
Suczka urodziła się:
30.09.2009
Mój labrador: Fido
Pies urodził się:
15.06.2009
Mój labrador: Daisy [*]
Suczka urodziła się:
20.06.2007 - 26.10.2009
Wiek: 39 Dołączyła: 21 Mar 2010 Posty: 8526 Skąd: Wrocław
Wysłany: 13-07-2012, 13:48 Labrador Marzyciel - czego pragnie dzisiaj skrycie?
Wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń
gdy tylko czegoś pragniesz, gdy bardzo chcesz
Wszystko się może zdarzyć, gdy serce pełne wiary
gdy tylko czegoś pragniesz, gdy bardzo chcesz
wszystko może zdarzyć się!
Zapraszamy do wzięcia udziału w nowym konkursie fotograficznym pod tytułem:
"LABRADOR MARZYCIEL - CZEGO PRAGNIE DZISIAJ SKRYCIE?"
Odpowiednio pomniejszone zdjęcia należy wklejać w tym topicu, do dnia 28.07.2012r.
REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO
1. Temat Konkursu Fotograficznego na Labradory.org brzmi: "Labrador - marzyciel"
2. Do konkursu zostaną zakwalifikowane tylko te zdjęcia, na których widoczny będzie pies, bez względu na rasę, sfotografowany w trakcie snucia swoich psich marzeń.
3. Zdjęcie można ozdobić krótkim napisem lub symbolicznym obrazkiem (na zdjęciu, a nie pod nim czy nad nim jak to robimy w galeriach) sugerującym o czym marzy nasz pupil.
4. Każdy użytkownik zarejestrowany na forum najpóźniej w przed dzień ogłoszenia konkursu może zaprezentować tylko jedno zdjęcie do konkursu, do dnia 28.07.2012 roku włącznie.
5. Zgłoszone fotki będą oceniane przez zarejestrowanych użytkowników forum, przez 7 dni od dnia 29.07.2012 r
6. Autorzy 3 najwyżej punktowanych zdjęć otrzymają nagrody w postaci ważnych przez rok Gift Voucherów na zakup prezentów na stronie Katalog Marzeń
I miejsce: 50 zł
II i III miejsce: 25 zł
7. Zdjęcia nie mogą być fotomontażem (poza wklejonym tekstem lub symbolem marzeń)
8. Należy przestrzegać praw autorskich - do konkursu zgłaszamy zdjęcia, których autorem jesteśmy My
UWAGA!
Do konkursu zostanie zakwalifikowanych tylko 40 zdjęć. Liczy się kolejność zgłoszeń.
_________________ They gave me a Labrador Retriever cause other Angels
were busy Pies może być dowolnej rasy, pod warunkiem, że jest
to labrador
Ostatnio zmieniony przez tenshii 05-12-2012, 14:23, w całości zmieniany 2 razy
_________________ "Mieszańce chroni więc sama natura, psy rasowe chroni mądry dobór hodowlany, "rasowych bez rodowodu" nie chroni nikt i nic. O tym naprawę nie wolno zapominać!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum