Roczny labrador retriver szuka domu. Pies jest biszkoptowy,bardzo ułożony, milusiński i szuka dobrego domu, ponieważ jego teraźniejszy właściciel nie dysponuje czasem niezbędnym do odpowiedniej opieki nad psem.
Pies nie atakuje ludzi ani innych psów, potrzebuje masę miłości, gwarantuję, że odda ją w podwojonej ilości
Teraz pies mieszka w Oświęcimiu (woj. małopolskie).
Nie mam zdjęcia, ale gwarantuję, ze pies wyglada jak wzorzec.
Nie jest to mój pies i nie jestem wolontariuszem, ale podchodzę do tej sprawy bardzo poważnie i zastrzegam sobie prawo do obejżenia warunków, do jakich Ares miałby trafić.
Mój labrador: Rajan
Pies urodził się:
05.10.2005-13.07.2013
Mój labrador: Ziller
Pies urodził się:
11.04.2013
Pomogła: 3 razy Wiek: 54 Dołączyła: 15 Sie 2008 Posty: 447 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 06-09-2008, 13:35
Boże!!! Strasznie dużo labków szuka mowych domów z powodu braku czasu właścieli lub wyjazdów . Ja rozumiem ,że sytuacje życiowe się zmieniają ale zanim się zdecydowałam na psa rozważałam długo / 2 lata / i brałam pod uwagę naprawdę wiele zdarzen ktore mogę ale nie musza zaistnieć.
Ryniu, nie mam zdjęć, ponieważ jak powiedziałam, NIE JEST TO MÓJ PIES, próbuje pomóc Z DOBREJ WOLI a nie przymusu. Napisałam, że pies wyglada jak wzorzec, chociaż dla mnie ważniejsze od zdjęcia byłoby zobaczyć psa osobiście... Nigdy bym nie wzięła psa takiego, jaki jest na zdjęciu, bo niewiadomo czy pies od czasu zrobienia zdjecia diametralnie się nie zmianił (choroba, wyłysienie, zapalenie spojówki, grzybica w uszach) dlatego zachęcam do obejżenia i przygarnięcia pieska.
Żal mi bardzo psów, które muszą szukać nowego domu, ale nie rozumiem Waszych komentarzy, z całym szacunkiem. Gratuluję Waszej dojżałości w doborze psa do czasu i sił jakimi dysponujecie, ale cóż zrobimy gadaniem? Działajmy! Może ktoś z Was mógłby rozwiesić ogłoszenia np. w weterynarza na tablicy ogłoszeń czy w sklepie zoologicznym?
Jola [Usunięty]
Wysłany: 10-09-2008, 22:41
Labrador- Jeśli pozwolisz skopiować treść swojego postu postaram się rozprowadzić ogłoszenia w gab. weterynaryjnych i przynajmniej w części zoologów . Myślę też o marketach. Czekam na sygnał że jest pozwolenie na rozprowadzenie treści Twojego postu.
Jola, super by było!!! Dzięki wielkie! Naszczęscie Ares już ma dom od dziś:D:D:D:D gdyby jednak - nie daj Boże- się coś zmieniło, to odrazu dam znać, fajnie, że są ludzie, na których można liczyć
PS na przyszłość nie pytaj, tylko kopiuj, drukuj, tni, rozwieszaj, umieszczaj i naklejaj takie informacjie gdzie tylko się da! Dzięki wielkie jeszcze raz!
Jola [Usunięty]
Wysłany: 12-09-2008, 16:56
Labrador Nie dziękuj bo nie ma za co. Dobrymi chęciami... wiesz co dalej. Cieszę się bardzo że psiak znalazł domek. Jest szczęściarzem! Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum