Przyjaciele forum Zgłoszenie
FAQFAQ    SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ProfilProfil
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: tenshii
27-10-2012, 13:33
Karmy: BIOMILL
Autor Wiadomość
Chica 

Mój labrador: Choca
Suczka urodziła się:
06/08/12

Wysłany: 20-10-2012, 11:48   Karmy: BIOMILL

Witajcie.Jestem tutaj nowa,od dwóch i pół tygodnia mieszka z nami 10-cio tygodniowa Chocusia.Mam mały problem z karmą Arion na której jest od samego początku i chciałabym ją zmienić ale kompletnie nie wiem na jaką.Czy moglibyście mi coś doradzić?Szukam czegoś z przyzwoitym składem oraz aby sunia nie rosła po niej ja szalona :) !!!Zainteresowała mnie karma BIOMILL Swiss Professional Maxi Junior,ale nie potrafię znaleźć żadnych opini na jej temat.Może Wy coś słyszeliście?Pozdrawiam
P.S Dodam,że mała ma 10 tygodni,a waży prawie 10 kilo więc troszkę za dużo :)
Ostatnio zmieniony przez tenshii 05-02-2013, 14:53, w całości zmieniany 2 razy  

Weronika_S 

Mój labrador: Olaf
Pies urodził się:
22.05.2008

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 20-10-2012, 12:08   

przez długi czas karmiłam swojego psa Biomillem Adult Sensible.Świetna karma,wytwarzana wyłącznie w jednej fabryce na świecie, usytuowanej na terenie Rezerwatu Przyrody,jak najbardziej mogę ją polecić. Karma jest dosyć droga,ale moim zdaniem jak najbardziej warta swojej ceny.

dominika92 

Mój labrador: Demi Z Grodu hrabiego Malmesbury
Suczka urodziła się:
04.2005

Mój labrador: Hela Błotna Sadzawka
Suczka urodziła się:
7.10.2010

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 20-10-2012, 12:48   

Weronika_S, a co jest w niej dobrego? Bo szczerze mówiąc ostatnio wybierałam karmę dla Demi i brałam tą pod uwagę, ale skład jest kiepski jak za taką cenę...

[ Dodano: 20-10-2012, 13:52 ]
Skład:Suszone mięso drobiowe (dehydratyzowane) (25%), ryż (21%), kukurydza, tłuszcz drobiowy, gluten kukurydziany, świeże mięso z kurczaka (4,5%), soja gotowana, mączka rybna, siemię lniane, sproszkowane pełne jaja, pulpa buraczana, drożdże piwne, proteiny ziemniaczane, wątróbka hydrolizowana, błonnik, fruktooligosacharydy (FOS 0,2%), hydrolizowana chrząstka drobiowa (0,2%), lecytyna, ekstrakt z Yucca Schiedegera, kompozycja ziołowa, substancje mineralne. Antyoksydanty: Kompozycja naturalnych tokoferoli (α, β, γ, δ tokoferole w naturalnych proporcjach).

niezbyt to do mnie przemawia..a za 12kg 250zł!

Odpowiedz do tematu