Przyjaciele forum Zgłoszenie
FAQFAQ    SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ProfilProfil
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Hormony uderzają do głowy?
Autor Wiadomość
83KAFI83
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2012, 13:56   

Stanisław napisał/a:
Po prostu od zawsze chciałem mieć psa.

Dexter pochodzi z Hodowli "Przytulna Zagroda" z Oświęcimia. A Pan z jakiej ma hodowli?

Każdy ma swoje zdanie i opinie, lecz powiem panu tak, jeżeli Pan dopuszcza psa raz albo 2 razy w roku jest reproduktorem wystawy itd to ok ale pies ma swoje instynkty my rasa ludzka potrafimy myśleć rozumieć itd. itp. a pies tego nie rozumie, dlatego najlepiej żeby się pies nie męczył i właściciel ja mam psa wziętego z psełdohodowli tzn. uratowany, bo pomyliłem wioski. :)

Stanisław 

Mój labrador: ---------------
-------------

Wysłany: 20-10-2012, 19:32   

83KAFI83 napisał/a:
wystawy

Tak właśnie zamierzam wystawiać mojego psa. Ale uważam, że kastrując psa wyrządza się mu krzywdę - pies traci tak jakby część siebie, swojego ja. Tak jak Pan napisał każdy ma swoje zdanie...

83KAFI83
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2012, 22:24   

Stanisław napisał/a:
83KAFI83 napisał/a:
wystawy

Tak właśnie zamierzam wystawiać mojego psa. Ale uważam, że kastrując psa wyrządza się mu krzywdę - pies traci tak jakby część siebie, swojego ja. Tak jak Pan napisał każdy ma swoje zdanie...

nie no to sprawa rozwiązana jest skoro to labuś z hodowli chce Pan go wystawiać i żeby został reproduktorem to co innego ja mówiłem o takich przypadkach jak psy do adopcji itd itp bo pies który jest z psełdohodowlany nie powinny w ogóle dawać kolejne mioty dlatego sterylizacja/kastracja psów z psełdohodowli i tyle :) pozdrawiam i wiem oco chodzi Panu :)

Odpowiedz do tematu