Dexter pochodzi z Hodowli "Przytulna Zagroda" z Oświęcimia. A Pan z jakiej ma hodowli?
Każdy ma swoje zdanie i opinie, lecz powiem panu tak, jeżeli Pan dopuszcza psa raz albo 2 razy w roku jest reproduktorem wystawy itd to ok ale pies ma swoje instynkty my rasa ludzka potrafimy myśleć rozumieć itd. itp. a pies tego nie rozumie, dlatego najlepiej żeby się pies nie męczył i właściciel ja mam psa wziętego z psełdohodowli tzn. uratowany, bo pomyliłem wioski.
Tak właśnie zamierzam wystawiać mojego psa. Ale uważam, że kastrując psa wyrządza się mu krzywdę - pies traci tak jakby część siebie, swojego ja. Tak jak Pan napisał każdy ma swoje zdanie...
83KAFI83 [Usunięty]
Wysłany: 20-10-2012, 22:24
Stanisław napisał/a:
83KAFI83 napisał/a:
wystawy
Tak właśnie zamierzam wystawiać mojego psa. Ale uważam, że kastrując psa wyrządza się mu krzywdę - pies traci tak jakby część siebie, swojego ja. Tak jak Pan napisał każdy ma swoje zdanie...
nie no to sprawa rozwiązana jest skoro to labuś z hodowli chce Pan go wystawiać i żeby został reproduktorem to co innego ja mówiłem o takich przypadkach jak psy do adopcji itd itp bo pies który jest z psełdohodowlany nie powinny w ogóle dawać kolejne mioty dlatego sterylizacja/kastracja psów z psełdohodowli i tyle pozdrawiam i wiem oco chodzi Panu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum