Pomogła: 7 razy Dołączyła: 10 Paź 2010 Posty: 2529 Skąd: brak
Wysłany: 20-10-2012, 17:26
FadGoś, rok temu podczas zawodów wygraliśmy 15 kg karmy applaws + 6 małych puszek apllawsu różnych smaków.
Mojemu psu obie karmy bardzo smakowały, ale wymiotował, dramapł się i miał biegunke po nich, więc karmy się zmarnowały...
Ale myśle, że karma jest fajna tylko mojemu nie pasowała
Wysłany: 20-10-2012, 18:37
FadGoś, teraz ci nie powiem, bo to było rok temu ale jak patrze jakie są na stronie applawsu, to wtedy były chyba inne, bo napewno nie mieliśmy zadnego psa na opakowaniu ( tzn nie takiego ) ale te puszeczki mieliśmy różnych smaków
Mój haker to po większości karm tak reaguje ale karma bardzo ładnie pachniała i była taka " wilgotna" więc bardzo chętnie ją jadł
Wysłany: 20-10-2012, 20:05
FadGoś, nie nie napewno to był applaws tylko nie wiem który... szczerze mówiąc, sam worek miałam bardzo krótko, bo przesypałam karme do pudełka a worek wyrzuciłam, ale przedstawiciel napewno był z applaws i karma była apllawsu
szalej, pytam dla tego , bo u tutaj takie opakowanie jest od x czasu na dzień dzisiejszy to juz nie aktualne bo zamówiłam Totw z kaczką
[ Dodano: 20-10-2012, 20:12 ] Nikaaa, no właśnie ciężko poza kurczakiem coś znaleźć jest chicken & lamb ale przeważa kurczak a Fadzioch ma łupiez po kurczaku
A my jednak zdecydowaliśmy się zaryzykować kuraka i zamówiłam worek Applaws Large Breed. Jessia czasami dostaje jakąś puszkę kurakową czy gotowanego kurczaka i żadnych rewolucji nie ma, w sumie ostatni raz jadła karmę z drobiem jak była szczeniakiem. Skład karmy jest świetny więc.. Kto nie ryzykuje ten nie ma Najwyżej będe musiała chodzić z łopatka, żeby zebrac kupę
Karma powinna przyjśc na dniach, bardzo jestem ciekawa jak wygląda i czy mój niejadek któy dopiro niedawno zaczął jeść skusi się na to żarełko
Wysłany: 12-04-2016, 17:06 applaws karma sucha dla psa opinia
Ja karmię tą karmą applaws ( http://www.zooplus.pl/-za..._applaws/557050 ) i wszystko jest dobrze pod kątem jakościowym karmy, jednak denerwuje mnie, że już 3 raz z rzędu przy pierwszym otwarciu worka psuje się ta struna do zamykania szczelnego, nie da się przez to szczelnie zamknąć worka. Tak poza tym karma bardzo dobra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum