Widziałam właśnie tego psiaka . Dodałam na lab.info. Pytałam tez meilowo czy można więcej sie dowiedzieć na temat Lotosa ale nie odpisali. Może tam zadzwonię to bardziej udzielą jakichś informacji...
Mój labrador: Jaffa
Suczka urodziła się:
Wiek: 50 Dołączyła: 17 Maj 2012 Posty: 244 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 02-12-2012, 20:49
Cytuję z Primy:
Cytat:
Mineczka napisał/a:
Byłam dzisiaj z Labkiem na spacerku:), udało się:). Wzięłam go w celu sprawdzenia zachowania psa, żeby przyszły właściciel nie brał "kota w worku".
Pies jest bardzo energiczny, ciągnie na smyczy jak szalony, byle przed siebie. Przy zetknięciu z innymi psami, staje się mocno pobudzony i szczeka, ale nie jest to agresja, tylko raczej zwrócenie na siebie uwagi, dominacja? nie wiem... Jednocześnie jest bardzo sympatyczny, zwracał na mnie dużą uwagę, daje się głaskać, merda ogonem, na początku też skakał po mnie, ale to efekt tego że się nim ktoś zajął. Po kilku minutach spaceru, zaczął iść wolniej, był bardziej opanowany, nie ciągnął. Pies jest nie wykastrowany, ale można psa wykastrować na koszt schroniska po adopcji. Zauważyłam, że sika jak "dziewczynka" być może dlatego, że jest bardzo młody, sądzę, że nie ma więcej niż rok. Dlatego łatwiej będzie go wychować:).
Widziałam właśnie tego psiaka . Dodałam na lab.info. Pytałam tez meilowo czy można więcej sie dowiedzieć na temat Lotosa ale nie odpisali. Może tam zadzwonię to bardziej udzielą jakichś informacji...
Może lepiej skontaktuj się z dziewczyna zajmującą się psiakiem w schronisku: Martyna
602 281 820, gg 2216545
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum