Przyszyły na maila fotki i info o naszej pięknej dziewczynce.
Cytat:
Od dnia kiedy Lala znalazła się w naszym domu (23 czerwiec b.r.) , zmieniło się nasze życie.
Pokochaliśmy ją od pierwszego momentu
a ona codziennie coraz bardziej się do nas zbliżała.
Muszę przyznać , że początki nie były łatwe. Stopniowo jednak zdobywamy jej zaufanie.
Dzisiaj nie mogę już sobie wyobrazić dnia bez wspólnego spaceru po lesie. Opanowała nasz ogród , nikt nie przejdzie obok
niezauważony , wszyscy są witani groźnym szczekaniem. Ma swoje ulubione miejsca w domu , swoje przyzwyczajenia.
Wiele jej zachowań jest dla mnie ciągle zagadkowe , np. dlaczego nie chce wejść do łazienki ? Dlaczego wychodzi z domu tylko przez drzwi główne ,a nie chce przez tarasowe?
A z drugiej strony wypracowujemy nasz sposób komunikacji z Lalą , gesty , słowa , zabawy na które reaguje i to nas bardzo cieszy.
Przed nami na pewno jeszcze dużo pracy ale warto bo czy jest coś piękniejszego niż powitanie psa , który ciszy się z Twojego powrotu.
Ja na ten moment czekam codziennie.
Pozdrawiam i dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum