Mój labrador: Bujka
Suczka urodziła się:
30.10.2010
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Mar 2011 Posty: 169 Skąd: Gniezno
Wysłany: 22-12-2012, 16:54
Odświeżam temat. Niestety sunia jest szczenna więc pewnie do momentu urodzenia pozostanie w schronie. Nikt się po nią nie zgłasza.Jak dla mnie jest w średnim stanie. Nie była rozpieszczana przez właściciela. W domu raczej też nie przebywała - prędzej buda lub jakiś kojec. Na smyczy ciągnie , ale po upomnieniu idzie ładnie. Raczej była bita bo boi się podniesionej ręki czy głosu. (czołga się). Do ludzi ciągnie , do innych psów (nie wszystkich) jest troszkę agresywna , na moje nie przebywała nigdy z żadnym wcześniej.
Wstawiam zdjęcia i filmik HD może już kogoś zauroczy.
Kontakt: 61 4245865.
Mój labrador: Bujka
Suczka urodziła się:
30.10.2010
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Mar 2011 Posty: 169 Skąd: Gniezno
Wysłany: 23-12-2012, 11:39
szalej napisał/a:
btw. sunia wyglada na rasową, nie ma tatuażu albo chipa?
Upewnię się przy najbliższych odwiedzinach psiaka.
Tak czy owak myślę, że jeśli ktoś by jej szukał to na pewno obdzwonił by schroniska w promieniu 50km , przynajmniej ja bym tak zrobił.
W ogłoszeniu pisałem że błąkała się ze sznaucerką po którą się już właścicielka zgłosiła.
Według mnie sunia nie była jak pisałem wcześniej pupilem domowym , być może służyła do rodzenia małych zarobkowo. Także będę mocno się starał aby znaleźć jej nowy dom!
Wiek: 39 Dołączyła: 05 Mar 2012 Posty: 36 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 27-12-2012, 21:30
Karolina_Michal no z transportem problemu raczej bym większego nie miała ale z mężem na chwilę obecną niestety tak Ale temat jest w obiegu i wiem ,że to kwestia czasu aż jakiś potrzebujący psiak u nas zamieszka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum