Przesunięty przez: Ryniu 03-01-2013, 13:06 |
Gapcia - biszkoptowa labradorka w DT Rzeszów |
| Autor |
Wiadomość |
Ewelina
wesoła rodzinka

Mój labrador: Yoko
Suczka urodziła się:
25.05.2007
Mój labrador: Serdusia
Suczka urodziła się:
01.09.2015
Suczka urodziła się:
Pomogła: 10 razy Wiek: 39 Dołączyła: 17 Kwi 2009 Posty: 25678 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 06-01-2013, 10:28
|
|
|
Gabrysia, Witam Was serdecznie. Cieszę się, że jesteście z nami. Gratulację z powiększenia się rodziny
Gapcia lepiej trafić nie mogła. Na zdjęciach pyszczek jej się cały czas śmieję Piękna sesja taka pełna miłości |
|
 |
Nikita1978
DIEGO

Mój labrador: DIEGO (Happy z Gabi Landu)
Pies urodził się:
4.03.2006
Pies urodził się:
|
Wysłany: 06-01-2013, 11:28
|
|
|
[quote]Nikita1978, księżniczka chyba ma taki domek jaki jej wymarzyłaś. A Diego tęskni za małą?
Oj tak, chyba moje myśli i marzenia się zmaterializowały
Diego chyba na początku był trochę zdezorientowany, że stado mu się zmniejszyło
Ciężko powiedzieć czy tęskni, on raczej z tych takich bardziej niewzruszonych facetów Macho |
_________________ "Tylko jednego na świecie nie można kupić za żadną cenę - merdania psiego ogona"
Josh Billings |
|
|
|
 |
nathaliena
Natalia

Mój labrador: Bari (Waldi Niewierskie Łąki)
Pies urodził się:
20.12.2001
Mój labrador: Goya
Suczka urodziła się:
01.03.2012
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 12 Gru 2010 Posty: 2513 Skąd: z labusiowej doliny
|
Wysłany: 06-01-2013, 13:14
|
|
|
| Nikita1978 napisał/a: | | Ciężko powiedzieć czy tęskni, on raczej z tych takich bardziej niewzruszonych facetów Macho | to tak, jak mój Bari, nigy nie widac po nim tęsknoty po którymkolwiek tymczasowiczu |
|
 |
Nikita1978
DIEGO

Pies urodził się:
4.03.2006
Pies urodził się:
|
Wysłany: 06-01-2013, 14:14
|
|
|
| nathaliena napisał/a: | | Nikita1978 napisał/a: | | Ciężko powiedzieć czy tęskni, on raczej z tych takich bardziej niewzruszonych facetów Macho | to tak, jak mój Bari, nigy nie widac po nim tęsknoty po którymkolwiek tymczasowiczu |
Ha ha a już się martwiłam, że z nim coś nie tak a tu wychodzi, że nie jedyny on taki |
_________________ "Tylko jednego na świecie nie można kupić za żadną cenę - merdania psiego ogona"
Josh Billings |
|
|
|
 |
Gabrysia

Mój labrador: Gapcia
Suczka urodziła się:
|
Wysłany: 29-01-2013, 01:40
|
|
|
Witajcie,
Kilka informacji o Gapci
Ma sie świetnie, ona jest przecudowna. Minęły 3 tygodnie, a mnie się wydaje, że mamy ja znacznie dłużej. Sunia jest bardzo grzeczna. W domu zachowuje sie idealnie. Nie można nic złego na jej zachowanie powiedzieć. Na spacerach za to chodzi ciagle z nosem w ziemi/śniegu. Jest z niej prawdziwy tropiciel. W poprzedni weekend wytropiła w lesie sarny i jej instynk był tak silny, że lekko mówiąc nas olała. Byliśmy razem ze znajomymi i ich labkiem (tez 3 letnim) - Zachowania psiaków były kompletnie różne. Rino się bawil, brykał, a Gapcia ciagle tropiła, aż wytropiła sarny. Nad tym będziemy pracowac, wszelkie dzikie zwierzaki (sarny, wiewiórki, kaczki, ptaki czy koty) za bardzo ja "ciekawią" więc naszym celem jest złagodzenie instynktu tropienia, aby może w przyszłości mogła biegać luzem na spacerach. Zachowanie Gapci w stosunku do wiekszości psów jest bardzo poprawne, rzadko zdarzają sie jakieś spięcia, a jak do jakiś niewielkich dochodzi to raczej prowodyrem nie jest Gapcia. Ona jest mega zrównoważona i inne psy to czuja.
Trzy razy dziennie sunia ma spacerki, a do tego zabawy w ogrodzie na śniegu (uwielbia bieganie za piłką, nawet jak wpadnie piłka w krzaki to ona ją wyciągnie ) więc mała traci powoli na wadze. Jest z niej ślicznitka, a to tego pieszczoch taki, że jakby mogła to cały dzień chiałaby być tarmoszona. Powiem tak, można nam jej zazrdościć
Zapraszam do galerii gdzie co jakiś czas będziemy dodawac zdjęcia naszej ukochanej Gapci.
www.atelierpryzmat.com/gapcia
Serdecznie pozdrawiam |
|
|
|
 |
kasiek
labki

Mój labrador: semir
Pies urodził się:
8 luty 2010
Mój labrador: sonia
Suczka urodziła się:
20.04.2009
Pomogła: 15 razy Wiek: 54 Dołączyła: 15 Lut 2011 Posty: 10602 Skąd: gubin
|
|
|
|
 |
Nikita1978
DIEGO

Pies urodził się:
4.03.2006
Pies urodził się:
|
Wysłany: 29-01-2013, 09:11
|
|
|
Gabrysiu, cudowne zdjęcia, Gapusia jaka malutka przy tym biszkoptowym kawalerze Też widzę macie piękną zimę
Bardzo się cieszę, że nasza księżniczka tak dobrze się miewa
Dziękujemy za info o niuni |
Josh Billings |
|
|
|
 |
Gabrysia

Mój labrador: Gapcia
Suczka urodziła się:
|
|
|
|