Wysłany: 03-11-2008, 11:17
Właśnie to przeczytałam, a najważniejsze w tym całym artykule są słowa:
Cytat:
To tylko pies, tak mówisz.. Tylko pies, A ja Ci powiem, Że pies to czasem więcej jest niż człowiek, On nie ma duszy, mówisz… Popatrz jeszcze raz, Psia dusza większa jest od psa, I kiedy się uśmiechasz do niej, Ona się huśta na ogonie, a kiedy się pożegnać trzeba... I psu czas iść do psiego nieba, To niedaleko pies wyrusza, Przecież przy Tobie jest psie niebo! Z Tobą zostaje jego dusza...! (B.Borzymowska).
aż się wzruszyłam
_________________ Boże, daj mi siłę, abym mogła zrobić wszystko, czego ode mnie żądasz. A potem żądaj ode mnie, czego chcesz.
Wysłany: 06-11-2008, 22:53
W komentarzach znalazłam takie zdanie: "pani Środa jest przesiąknięta nienawiścią do chcrześcijaństwa". Jestem ciekawa czy gość spod Krakowa który zabijał psy na smalec jest chrześcijaninem...
Są chrześcijanie i "chrześcijanie", niestety.
Mój labrador: Tsunami, Joy
Suczka urodziła się:
07.07.2007; 20.03.2009
Suczka urodziła się:
Wysłany: 06-11-2008, 23:57
A propo smalca z psów... Ostatnio ekipa robotników z Podhala dach nam wymieniała. Patrząc na moją Tsuśkę stwierdzili, że byłby z niej niezły smalec Później tłumaczyli, że u nich tym leczą różne choroby, że naprawdę to skutkuje i że za słoiczek takiego smalcu trzeba zapłacić 40 zł Także to nie jest ewenement, lecz chyba na wsiach dosyć często spotykana sytuacja
Mnie rodzice, gdy byłam mała i chorowałam na salmonellę leczyli niedźwiedzim sadłem Czego to ludzie nie wymyślą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum