Zapraszamy do wzięcia udziału
w Walentynkowym Konkursie Fotograficznym
Odpowiednio pomniejszone zdjęcia należy wklejać w tym topicu, do dnia 09.02.2013r.
REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO
1. Temat Konkursu Fotograficznego na Labradory.org brzmi: "Zakochany Kundel"
2. Do konkursu zostaną zakwalifikowane tylko te zdjęcia, na których widoczne będą zakochane psy (tylko i wyłącznie psy), bez względu na rasę.
3. Każdy użytkownik zarejestrowany na forum najpóźniej w przed dzień ogłoszenia konkursu może zaprezentować tylko jedno zdjęcie do konkursu, do dnia 09.02.2013 roku włącznie.
4. Zgłoszone fotki będą oceniane przez zarejestrowanych użytkowników forum, przez 5 dni do dnia 14.02.2013 r
Odpowiednio pomniejszone zdjęcia należy wklejać w tym topicu, do dnia 09.02.2013r.
_________________ "Mieszańce chroni więc sama natura, psy rasowe chroni mądry dobór hodowlany, "rasowych bez rodowodu" nie chroni nikt i nic. O tym naprawę nie wolno zapominać!"
_________________ "Mieszańce chroni więc sama natura, psy rasowe chroni mądry dobór hodowlany, "rasowych bez rodowodu" nie chroni nikt i nic. O tym naprawę nie wolno zapominać!"
nikolajewna, no mój mnie też Miałam na myśli inne psy A tak poważnie to wszystkie które się go nie bały i spacerowały to się wyprowadziły i spotykamy psiaki tylko w parku albo jakieś na smyczach.
_________________ Nauczyłeś mnie prawdziwie kochać, bezgranicznie ufać, wierzyć w sens istnienia. Wyleczyłeś mnie z depresji, uratowałeś mi życie. Właśnie Tobie wszystko zawdzięczam. Jesteś moim oczkiem w głowie, światełkiem w tunelu, lekiem na smutek. Kocham Cię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum