Mój labrador: Chandi
Suczka urodziła się:
22.02.2012
Suczka urodziła się:
Wiek: 35 Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 74 Skąd: Ksawerów/Łódź
Wysłany: 27-02-2013, 13:44 [K] Neutralizator zapachów, może być niepełny
Kupię neutralizator zapachów. Lila jeszcze od czasu do czasu się załatwia w jednym miejscu a wyczytałem, że to pomaga.
Może być niepełny, może ktoś już nie potrzebuje bo jego piesek się nauczył siusiać na zewnątrz. Najlepiej jakby był ktoś z okolic Łodzi.
jak to podłoga to wypróbuj stary, sprawdzony sposób:ocet+proszek do prania. Znaczy najpierw zbierz siuśki, potem polej podłogę octem, a potem ją umyj wodą z proszkiem do prania,
Mój labrador: Chandi
Suczka urodziła się:
22.02.2012
Suczka urodziła się:
Wiek: 35 Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 74 Skąd: Ksawerów/Łódź
Wysłany: 27-02-2013, 18:28
Ok, zrobiłem tak jak pisałyście. Całą klatkę schodową wypryskałem wodą z octem. Zostawiłem na kilka minut i umyłem szmatką nawilżoną wodą z proszkiem do prania. Trochę jeszcze czuć ocet ale mam nadzieję, że wkrótce przejdzie No i najważniejsze- mam nadzieję, że Lilce przejdzie, bo już potrafi się wysikać na dworze. Jedynie właśnie jak przechodziła obok tych miejsc i ich nie patrzyłem na nią to miałem minę albo bombę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum