Wysłany: 22-02-2013, 17:31 Kajus - czarnulek do adopcji
"Kajus nigdy nie chorował, ma aktualne szczepionki. Karmię go suchą karmą dobrej jakości. Pies jest naprawdę wspaniały, bardzo towarzyski, lubi długie spacery, umie przynosić zabawki, zna podstawowe komendy typu siad, podaj łapę, połóż się, wróć itp. Nie ma problemów z przejazdem w samochodzie. Pies jest bezproblemowy, nie niszczy, nie dewastuje, śpi na swoim posłaniu, wychował się w domu z małym ogrodem. Pies nie jest agresywny, jest spokojny w kontakcie z innymi psami.
Niestety muszę go oddać, gdyż dostałam pracę w Poznaniu, która wiąże się z wyjazdami i nie miałby kto zająć się psem pod moją nieobecność. Mój 1,5 roczny synek wychował się z tym psem, więc serce mnie boli aby go wydać, dlatego zależy mi pies trafił do dobrych kochających go właścicieli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum