http://labradory.info/vie...p=446781#446781 tam jest o nim więcej i fotki które ktoś wstawił za mnie bo mi jakoś nie idzie z wstawianiem zdjęć,no i jest do oddania w dobre odpowiedzialne ręce a dlaczego ten ktoś już go nie chciał niewiem bo to pies bez wad,przybłąkał się do pracy męża w opłakanym stanie z łańcuchem u szyi
piech po drugiej kompieli jutro wizyta u weta i chłopak czeka na swojego człowieka
[ Dodano: Sob 15 Lis, 2008 ]
Byliśmy u weta pies zachowywał się spokojnie i przyjaźnie,jest zdrowy tylko skrajnie wychudzony,ma ubity jeden ząbek i jest bezjajeczny,dostał wszelkie szczepienia i tabletki na odrobaczeni potem był spacerek a teraz piechulce oba wypoczywają
[ Dodano: Pon 17 Lis, 2008 ]
wczoraj sprawdziliśmy jak pies zostaje sam w domu...i zaraz po wyjściu naszym cichutko popiskiwał ale chwilkę,potem już nic się nie odzywał nic nie napaskudził,niczego nie zjadł ani nic w tym stylu,po naszym powrocie wyszedł zaspany więc po prostu cały ten czas przespał...wniosek niema problemu żeby kilka godzin dziennie pies przebywał sam w domu
[ Dodano: Wto 18 Lis, 2008 ]
nikt się psiakiem nie interesuje może miłośnik labków nim zainteresowany czeka aż Draco przestanie się lenić w sumie się nie dziwie pewnie też bym chciała to przeczekać
[ Dodano: Sro 19 Lis, 2008 ]
piecho w coraz lepszej kondycji i zaczął na spacerkach mieć problem ze słuchem jak pieska drugiego zobaczy bawić się chce a z tą moją zołzą nie da rady więc ciągnie go do innych ale postaramy się nauczyć że człowiek ważniejszy niż drugi kolega =)
[ Dodano: Pon 24 Lis, 2008 ]
piecho dalej czeka
[ Dodano: Nie 30 Lis, 2008 ]
wczoraj Draco pojechał do nowego domu niedaleko mnie bo w Katowicach,jego mała opiekunka zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia i chyba z wzajemnością więc pewnie będzie wszystko oki tylko nam troszkę smutno ale najważniejsze żeby Draco miał się dobrze,nowym właścicelom zaproponowaliśmy że jeśli będą mieli wyjazd gdzie piech zabrać nie można my się nim zaopiekujemy w tym czasie umuwiliśmy się na wizytę po nowym roku bo wcześniej to mogłoby być dla psiny trudne więc można chyba zamknąć temat i życzyć Draculcowi szczęśliwego życia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum