U nas zaczęło się od bardzo częstego siusiania,mimo że psiak był co dwie godziny wyprowadzany to i tak siusiał po domu i wcale nie małymi ilościami dlatego to nas zmyliło.Dopiero po dwóch dniach Hexa zaczęła bardzo często posiusiwać i małymi ilościami a następnie tylko paroma kroplami z domieszką krwi,biedna męczyła się bardzo.Po podaniu 3 dawek zastrzyku z antybiotykiem + witamina C wszystko dobrze się skończyło i psiakowi przeszło.
A ja mam taki problem może jestem panikarą, to zaczeło się godzinę temu ale już się martwię. Otóż Rocky śpi sobie, nagle się zerwał szybko i leci pod drzwi. Lecę z nim na podwórko, już na schodach się wysikał co się nigdy nie zdarza, zawsze zejdzie na trawę, no ale dobra - ja się cieszę, że tak ładnie pokazał, że chce mu się siku. Wracamy, kładzie się znowu. Mijają 3 minuty i Rocky zrywa się ale nie wytrzymał i popuścił od razu w korytarzu. Wyszłam z nim i tak i baardzo dużo wysikał. Wracamy do domu, nie chciał już spać, bawił się piłką. Idę do niego po kilku minutach, a tu droga z kropelek a obok kałuża .. wychodzę z nim szybko na dwór, a on nie wytrzymuje i sika na wycieraczce. do tego jak już pójdzie na trawe, zrobi "pozycje" do siku, ale nic nie robi. kręci się chwilkę i dopiero wtedy robi siku, tak jakby probowal a nie mogl, bylo tak kilka razy.. sytuacja powtorzyla sie kilka razy, nie nadazam wycierac a on co kilka minut sie zrywa.. teraz juz zasnal porzadnie widze wiec troche spokoju, zobaczymy co bedzie jak sie obudzi.. mam nadzieje ze to nie zapalenie pecherza
Kurcze Nesti dzisiaj też jakoś czesto sikała w ciągu 15 min chyba ze 4 razy, póżniej jeszcze raz,ale ustało.Śpi jak narazie,chyba też pojade do weta tak na wszelki wypadek..niedawno ja miałam problemy z pechęrzem i nerkami,wiec wiem jaki to straszny ból
tamtego dnia kiedy pisałam tu na forum o tym Rocky spał, a jak się obudził nie było już żadnych problemów, wszystko normalnie. Widocznie po prostu opił się wody czy coś, bo teraz już jest wszystko dobrze:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum