Wysłany: 01-04-2013, 09:25 Roczna suka mix labradora do adopcji
Witam,
znalazłam się na forum na zaproszenie jednego z użytkowników fora. Mam suke na dt, mix labka. Kopiuje z ogłoszenia:
Nowego domu szuka Vela - roczna suka, mieszaniec labradora. Waży ok 25kg. Vela jest psem niezwykle pogodnym, przyjaznym i energicznym. Uwielbia spacery, zabawy i pieszczoty. Lubi towarzystwo dzieci. Jest bardzo mądrym i szybko uczącym się psem. Siada, daje łapę, wraca na zawołanie. Akceptuje inne psy i koty. Uwielbia kontakt z człowiekiem i nowe wyzwania. Będzie wspaniałym towarzyszem aktywnej rodziny.
Vela przebywa u mnie na zasadach domu tymczasowego. Szukamy jej domu w którym nie będzie na długi czas zostawać sama.
Suka jest wysterylizowana, zaszczepiona, zaczipowana.
Zostanie wydana po podpisaniu umowy adopcyjnej.
Ściślej mówiąc sterylke mamy 3.04 więc jeszcze 2 dni nam zostały, suka była zabrana z wrocławskiego schroniska, oddana po szczeniakach z podwórka więc nie było zbytnio chętnych do adopcji. Suka zaakceptowała mieszkania jedyny ból jest jeszcze taki że przy dłuższym zostaniu samej potrafi załatwić się w domu i jak ma co to zrzucić ze stołu < wyjadła nam ze stołu wszystkie cukierki > W nocy tez wpadki z załatwianiem się potrafią się zdarzyć.
zdjęcia z dzisiejszego spaceru wkleję jak wsadzę na kompa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum