Wiek: 29 Dołączyła: 19 Sie 2009 Posty: 3802 Skąd: Sosnowiec/Warszawa
Wysłany: 10-04-2013, 16:00 Wyszukiwarka działa tylko do danej daty?
Nie wiedziałam jak zatytułować ten temat, ale mam pytanko do adminów/speców/orientujących się: od jakiegoś czasu zauważyłam, że w wyszukiwarce nie pojawiają się wszystkie posty. Wiem, że coś kiedyś napisałam, chcę sprawdzić kiedy, a w wyszukiwarce pojawiają mi się tylko wiadomości napisane przeze mnie tylko w ciągu ostatniego czasu (nie potrafię określić od kiedy). Czy wyszukiwarka ma jakiś limit?
Jakby co, na tyle zorientowana jestem, że w ustawieniach wyszukiwania mam zaznaczone, że ma szukać "od zawsze", "wszystkie posty" itp, itd.
Ktoś coś wie na ten temat?
_________________ Pozdrawiamy, Karolina, Browni i pinczeropodobny Emil
Ja nic na ten temat pomóc nie mogę, ale chciałam powiedzieć, że mam również problemy jeśli chodzi o wyszukiwarkę, używając jej nie potrafię znaleźć tego czego szukam, albo wyświetla się brak tematów albo kilka stron tematów. Nie wiem czy to ja coś źle wpisuję lub zaznaczam?, czy wyszukiwarka jest "wadliwa"? dodam tylko, że na innych forach nie mam takiego problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum