jak by sie okazało że ktoś nam ukradł Chrupka i byśmy się dowiedzieli kto i gdzie go trzyma to nie dość że mieliby najazd na chatę to jeszcze Marcin by po ry** naklepał temu kto by zabrał Chrupka
Rozczarowałam się bardzo,bo myślałam,że ludzie kochają swoje psy,dlatego że po prostu są, a nie dla papierków i dumnego pokazania się na wystawie
chyba trochu przesadziłaś i nie bardzo rozumiem skąd takie wnioski?
Czuję się urażona takim sformułowaniem. Otóż mam 2 psy jeden z papierami, a drugi bez . Kocham je bezgranicznie i bez względu na to czy maja papiery czy nie. Lorka ma rodowód , ale nie po to żebym mogła jeździć na wystawy i żeby chwalić się wszem i wobec , że mam psa z papierami. Wiele razy już mówiłam dlaczego popieram rr i nie będę się powtarzać, powiem jedynie że posiadanie psa z rodowodem nie jest efektem chęci prestiżu, chwalenia się psem czy dumnego biegania po ringu, natomiast jest efektem odpowiedzialności i chęci sprzeciwienia się zarabiaczom kasy na rozmnażaniu psów.
Dlaczego jeżdżę na wystawy? Bo bawi to mnie oraz moją psicę, obie to lubimy , dzięki wystawom mamy okazję do poznania wspaniałych ludzi oraz spędzenia ciekawie czasu. Zapewniam, że gdyby ona tego nie lubiła w życiu bym jej tam nie zabrała już.
blekitny.zamek, nie sprawiedliwe jest uogólnianie i wrzucanie wszystkich do jednego worka. Na pewno jest mnóstwo ludzi którzy chwalą się papierkiem , ale to nie znaczy że każdy się tak zachowuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum