Przyjaciele forum Zgłoszenie
FAQFAQ    SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ProfilProfil
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: tenshii
08-11-2013, 15:47
Bezpłatne szkolenie PT Poznań
Autor Wiadomość
NewDog 

Wysłany: 10-06-2013, 10:00   Bezpłatne szkolenie PT Poznań

Witajcie!
Piszę, ponieważ szukam grupy kilku osób, które chciałyby wziąć udział w niezwykłym projekcie.
Jestem instruktorem szkolenia psów (szkoliłem się w Wesołej Łapce u Jacka), pomagam bezpłatnie Poznaniakom i ich zwierzakom. Teraz planuję zorganizować pokaz umiejętności tych zwierząt - żeby udowodnić mieszkańcom miasta, że praca z psem może być nie tylko efektowna ale również sprawiać naprawdę dużo przyjemności oraz pokazać, że te zwierzęta skrywają w sobie więcej, niż można sobie wyobrazić..
I kto by się do tego nadał lepiej niż labradory? :)

Osoby, które chciałyby wziąć udział w tym projekcie otrzymują w zamian bezpłatne pełne szkolenie PT, rozszerzone o elementy podstaw tropienia i agility oraz wszystkiego, na co tylko zdecydujemy się na pokazie - panuje pełna demokracja ;) Nie trzeba umieć nic, nie wymagamy żadnych umiejętności - wszystkiego nauczę Was na kursie.
Czyli w skrócie - bezpłatne szkolenie w zamian za trzy wspólne pokazy w fajnej grupie.

Zostało jeszcze 10 dni na zgłoszenie, mam nadzieję, że uda nam się pozyskać do grupy jakiegoś labka - przemyślcie, osoby zainteresowane proszę o maila na szkolenie@newdog.pl

Więcej informacji na stronie www.newdog.pl oraz na facebooku: facebook.pl/akademianewdog

aga 

Mój labrador: Szila
Suczka urodziła się:
20.08.2012

Wysłany: 12-06-2013, 07:59   

szkoda że nie w Opolu bo bym była chętna :)

Odpowiedz do tematu