Szukam domu dla mojego przyjaciela- Labradora. Ma 8 lat , jest cudowny , ma rodowod i jest bardzo dobrze wychowany- jest po szkoleniu. Ze wzgledu na obecna sytuacje jestem zmuszona znalezc mu nowy dom i ludzi ktorzy pokochaja go tak mocno jak ja. Ma na imie Sanchez i jest slicznym , zdrowym psiakiem mieszkamy w Gdansku. Kontakt
adka00@poczta.onet.pl
ada, sluchaj a z jakiej hodowli jest Twoj psiak?? bo ogólnie warto by go powiadomic o zaistaniałej sytacji, dobry hodowca powinien sie zainteresowac tym ze psiak z jego chowu jest w ciezkiej syt.
Dodatkowo opowiedz nam cos wiecej o psiaku, jak toleruje inne zwierzeta? potrafi zostawac sam w domu? czym go karmisz? jak reaguje na dzieci?potrafi jezdzic samochodem, srodkami komunikacji publicznej?jak z jego zdrowiem?
Pies urodził się: Pomogła: 1 raz Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 2487 Skąd: z nikąd
Wysłany: 30-12-2008, 11:24
aulinka_pa napisał/a:
potrafi jezdzic samochodem, srodkami komunikacji publicznej?j
hehe samochodem może nie potrafi jezdzić ale w samochodzie.... kto wie
Wysłany: 02-01-2009, 10:26 Sanchez
Witam,
Sanchez- bardzo lubi dzieci, jest bardzo grzeczny, bez problemu zostaje sam w domu nigdy niczego nie zniszczyl. Lubi sie bawic , gryzc kosci i mozna zabierac go na dlugie wycieczki samochodem- zawsze jezdzi w bagazniku. Oczywiscie jego pasja to woda. Jest zdrowy, pochodzi z Gorzowa z hodlowli - Kraina Retriverow i karmie go Royal Canin Maxi . Pozdrawiam. Dziekuje z gory za pomoc.
_________________ Boże, daj mi siłę, abym mogła zrobić wszystko, czego ode mnie żądasz. A potem żądaj ode mnie, czego chcesz.
ada [Usunięty]
Wysłany: 14-01-2009, 19:29
Dziekuje za inf. jak wroce do Gdanska to odpisze na wszystkie emaile i pytania.
Pozdrawiam Ada
[ Dodano: Nie 08 Lut, 2009 ]
Witam wszystkich.
Sanchez nadal szuka cieplego i opiekunczego domu. Przypominamy sie i pozdrawiamy Wszystkich. Tel:
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Ostatnio zmieniony przez Ewelina 27-12-2009, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum