Mój labrador: Bella
Suczka urodziła się:
21.10.2012
Wysłany: 22-12-2013, 21:57 Opieka nad psem w wakacje . BYDGOSZCZ
Witam. Co prawda do wakacji jeszcze duzo czasu lecz pomału zaczynam szukac opieki nad Bella na czas mojego wyjazdu w sierpniu gdzie niestety nie moge jej zabrac. Nie chciałabym dawac jej do hoteliku bo tam sa boksy gdzie psy sa same a ona tak kocha towarzystwo człowieka
Moze macie do polecenia kogos w Bydgoszczy lub okolic kto zajmuje sie wlasnie opieka nad psem . Chodzi o 11 dni wiec szmat czasu .
Byłabym wdzieczna za informacje
21.10.2012
Wysłany: 25-12-2013, 22:16
asia030984 -Byłabym wdzieczna
[ Dodano: 30-01-2014, 13:41 ]
Prosze przeniesc temat do kosza. Na szczescie sprawy sie potoczyły innym tokiem i tesciowa bedzie u nas na dzialce ze swoim psem wiec bedzie pod swietna opieka i do tego towarzystwo swojej ukochanej jamniczki:)
Jestem mega zadowolona i bo nie bede sie o nia martwic:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum