Wysłany: 09-01-2014, 19:24 Pomysł na zasilenie konta dla potrzebujących psów + 1% podat
Hej,
mam pomysła Zbliżają się rozliczenia podatkowe, dużo ludzi ma z tym problemy nie mówiąc juz o tym, że na pewno spora część nie przekazuje swojego 1% na żaden cel. W związku z organizowana akcją, chciałam zaproponować swoją pomoc w rozliczeniach. Robię to od kilku lat dla siebie i rodziny, a powoli nawet dla znajomych.
I tu moja oferta, ponieważ do rozliczenia PIU teoretycznie nie potrzebuję się widzieć z daną osobą. Swoje PITy które otrzymują od pracodawców, mogą przesłać mi np mailem w postaci skanu albo zdjęcia. Ja z kolei wyliczony PIT moge przesłać w pliku pdf gotowym do wydruku, albo wydrukować i przesłać pocztą (do kwietnia jest sporo czasu).
Warunkiem rozliczenia jest oczywiście zgoda, na przekazanie 1% na CEL Labradory i np. cegiełka w kwocie 10 czy 20zł, które zasilą forumowe konto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum